כללי קרדיט למעצב האתר כאשר יש מנהל פרוייקט

• הוסף לסימניות
מניסיון של שנים רבות, כשאני מעצבת עבודה פרטית ברור שאני שמה את הקרדיט שלי,
במידה ואני 'פרילנס' למשרד בדרך כלל הם רוצים את הקרדיט שלהם וזה מה שאני שמה.

בתחילה היה ממש מוזר לי, אבל כבר התרגלתי.

אפילו שבמשרדי פרסום רושמים לפעמים קרדיטים של שני משרדים(לדוגמא אם עושים אדפטציה למגזר החרדי או משהו כזה) עם סלש,
אבל אם לא קבעת איתם מראש, אז לא שווה לך להתווכח...
במידה ויהיו להם לקוחות נוספים בגלל העיצוב הם בטח יבקשו ממך לעצב, אז לפחות הרווחת עוד לקוח.

• הוסף לסימניות
בסיטואציה הזו, הגיוני, מקובל והגון שהחברה שקיבלה את הפרויקט ישימו קרדיט רק לעצמם.

• הוסף לסימניות
במשרדי פרסום מקובל ושכיח (ואני אומרת את זה מבפנים) לשכור פרילאנס לעבודות שונות בכלל ולאינטראקטיב בפרט. אבל זה עדיין בגדר פרילאנס, והקרדיט כמובן יהיה של המשרד, זה לא לדיון אפילו.

• הוסף לסימניות
היא יכולה להתעקש ע"פ חוק שיוזכר שמה במקום המתאים וכו'.
הם יכולים גם להתעקש ובמקביל, לחפש פרילאנסר פראייר אחר.

כל אחד עושה את שיקולו הוא.
מה כדאי, עבודה ופרנסה או קרדיט ולריב על שיקול עתידי של פרנסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;557230:
במשרדי פרסום מקובל ושכיח (ואני אומרת את זה מבפנים) לשכור פרילאנס לעבודות שונות בכלל ולאינטראקטיב בפרט. אבל זה עדיין בגדר פרילאנס, והקרדיט כמובן יהיה של המשרד, זה לא לדיון אפילו.

תודה. זה אינו משרד פרסום אלא משרד שעיסוקו כלל אינו בתחומי העיצוב.

• הוסף לסימניות
אתם מערבבים פה שתי דברים.
במודעות פרסום בעיתון יש רק קרדיט אחד של החברה שהפיקה.
ולדוגמא בעיתון שלם כתוב גם את החברה וגם קרדיט לגרפיקאים ולעורכים וכו'.
וכמדומני שגם באתרי אינטרנט יש קרדיט לחברה וגם קרדיטים לעובדים (יש חברות גדולות שכולם עובדים תחתם וכותבים רק את שם החברה וצריך לבדוק מה מקובל ואם מקובל אחרת צריך לדרוש את זה כמקובל.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;556948:
סתם בשביל להרגיז; איזה הגיון יש להכניס קרדיט ? אני, כבעל עסק, משלם עשרות אלפי שקלים על פרסום בעיתון/הקמת אתר, והמעצב של המודעה/האתר מכניס לעצמו פירסום בחינם. מה פתאום ? ההגיון אומר, שבמקרה של קרדיט המחיר צריך להיות נמוך בהרבה ממעצב שלא לקוח קרדיט. ? !!!

אשמח לשמוע תגובות עניניות;

תגובה עניינית ראשונה: זה מה שמקובל בעולם. גם על זה להתקמצן? הגרפיקאי עשה עבודה טובה, מה אכפת לך שידעו מי הוא?
תגובה עניינית שנייה: במחיר שמשלמים בימינו לגרפיקאים, כלולה הנחת הקרדיט במחיר....

• הוסף לסימניות
כשאני מקבלת הצעות לעיצוב ממנהל פרוייקטים, לפעמים הקרדיט שלי מופיע, ולפעמים לא, תלוי בלקוח.

• הוסף לסימניות
תעלי את האתר לכאן שלפחות כאן יהיה לך קרדיט
( :) התכוונתי - שיש לך עבדות נפלאות ואני מסוקרנת לראות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;557370:
תעלי את האתר לכאן שלפחות כאן יהיה לך קרדיט
( :) התכוונתי - שיש לך עבדות נפלאות ואני מסוקרנת לראות)

לאט לך... אנחנו עוד בשלב הסקיצות.
כשהאתר יהיה גמור, זה יעלה לאתר הסטודיו שלי.

אבל תודה על המחמאה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה