כללי קרדיט לשים או לא?

• הוסף לסימניות
כהרגלי אני מנציחה את הלוגו שלי על כל עבודה שאני עושה.
היום שאלני לקוח: "למה אני שמה? בשביל פרסומת?
אם בשביל פרסומת שלמי לי על הפרסומת שלך דרכי.

נו מה אתם אומרים לשים קרדיט או לא? (לא אשלם לו שקל.)
אבל מה התשובה?

• הוסף לסימניות
אם את שמה תמיד- שימי גם עכשיו.
זה חלק מהתשלום שלו על העבודה.

• הוסף לסימניות
"אין בעיה, בלי קרדיט העבודה עולה שלוש מאות שקלים יותר" (סתם זרקתי מספר, אבל ככה על הדרך)

• הוסף לסימניות
התשובה היא פשוטה!
זה התנאים שלי וזה לא אמור לעניין אותך למה!

• הוסף לסימניות
הלקוח חצוף.

לשים קרדיט זה דבר מקובל לחלוטין בתחום העיצוב והפרסום.
אני חייבת להודות שלא הייתי מרגישה בנוח לעבוד מול אדם כזה.

• הוסף לסימניות
את צריכה לשים שורה בהצעות המחיר שאת מגישה:

"לכל עבודה תתווסף שורת קרדיט ליוצר כנהוג, לקוח שלא מעוניין לתת קרדיט בעבודה ליוצרת יחויב בתוספת של X אחוז מערך העבודה"

אני במקומך, אם אין לי כזאת שורה בהצעת המחיר, אני אישית הייתי אומר ללקוח "לא רוצה? לא צריך!" ומבטל את ההזמנה גם אם השקעתי עליה יום של עבודה.

• הוסף לסימניות
התשובה הכי פשוטה היא
ככה המוצר מגיע
וכמו שאתה קונה כובע או חליפה לא יעלה על דעתך לבקש מהחברה הנחה על זה שאתה עושה להם פרסום

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין הזכות להשתמש ביצירה, לבין הזכות לתבוע בעלות על היצירה.
לדוגמא: רוכש דיסק מוזיקה של אברהם פריד אינו רוכש את הזכויות של פריד בדיסק, אלא את הזכות להשתמש ולהנות מהיצירה תוך כדי השארת הקרדיט הרלוונטי ליוצר.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה