כללי קרדיט עם מס' נייד או לא?

• הוסף לסימניות
רציתי להתייעץ מה יותר יעיל- לשים קרדיט עם מס' טלפון או בלי? לאלה שלא שמים טלפון- איך מגיעים אליכם בלי מספר? מה העניין למעשה לא לכתוב מס'?

• הוסף לסימניות
אם את מתחילה, עדיף להוסיף מספר או מייל.
מי שלא שם, אלו בדרך כלל משרדי פרסום,..
גרפיקאיים שיעלו ראשונים בגוגל...
או מי שלא רוצה טלפונים מלקוחות (-:

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
מעניין אותי לשמוע עוד דעות בבקשה.

• הוסף לסימניות
אני שמה בד"כ,
כי אני רוצה שדרך הקרדיט יוכלו להגיע אלי.

• הוסף לסימניות
ב״ה

האמת, שאני שמה קרדיט ללא מספר. ב״ה השם עובר מפה לאוזן. אך בתור מתחילה כן הייתי שמה קרדיט עם מספר.

• הוסף לסימניות
ב״ה

האמת, שאני שמה קרדיט ללא מספר. ב״ה השם עובר מפה לאוזן. אך בתור מתחילה כן הייתי שמה קרדיט עם מספר.

• הוסף לסימניות
כבר נתקלתי בארגונים גדולים שלא מסכימים שהקרדיט יהיה עם מספר טלפון כי זה לא מקצועי ולא מקובל מבחינתם.

• הוסף לסימניות
זוכרת שפעם הכנתי פליירים לאיזה סופר ושמתי בצד קרדיט שלי עם הנייד.
הטלפונים שקבלתי היו משהו כמו:
"איפה בדיוק החנות נמצאת?"
"המוצר הזה והזה-עדיין נשאר?"
"יש משלוחים?"

• הוסף לסימניות
אנחנו שמים קרדיט עם מספר הפלאפון- כמובן שזה לא טלפון אישי.
הגיעו אלינו בהחלט גם לקוחות בעקבות הפרסום.
טלפונים רבים שאנחנו מקבלים זה מהעיתונים/מתולי לוחות המודעות/הפצות וכד' כדי להציע לנו שנעבוד איתם

(בתקופה של המכירה הסינית של זכנו היו טלפונים בלי הפסקה, מאנשים שרוצים לתרום, אך אנחנו הרגשנו שזה חסד לענות לטלפונים אלו, כמובן רק אם יש זמן....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה