• הוסף לסימניות
רציתי לשאול\ להתייעץ ,

כשמדפיסים ללקוח סט תמונות, האם מקובל לשים לוגו על אחת התמונות?

יש העדפה \ המלצה, על איזה?

ולגבי הדפסת מוגדלת של קאפה, האם מקובל לשים לוגו?

ואם שמים , איזה לוגו, ? עם מס' טלפון, רק הלוגו? עם סלוגן...

בקיצור , אשמח לחו"ד בנושא .

תודה מראש לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
מה, לאף אחת אין מה לאמר?

• הוסף לסימניות
אני לא מתעסקת עם תמונות בודדות
רק אלבומים דיגטליים שבהם אני שמה את הלוגו + טלפון בעמוד האחרון.
על הגדלות אני לא מכניסה כלום.
רק בהגדלה מתנה אני שמה בקטן מאד בצד לאורך. (כמו בפרסומות בעיתון)

• הוסף לסימניות
באלבומים דיגיטליים אני שמה גם לוגו בעמוד המעוצב האחרון
באלבומי כיסים אני שמה בעמוד האחרון של האלבום דף תמונה שמודפס עליו רק הלוגו
ז"א יש תמונות למשל ב-35 עמודים ואז אני מדפיסה לי תמונות שזה בעצם רקע לבן עם הלוגו שלי ואז זה נמצא בעמוד האחרון

• הוסף לסימניות
אני ראיתי פעם אצל מישהו תמונה על הקיר עם הלוגו של הצלמת, לא כמו שרחלי תארה אלא בגודל רגיל, ולא אהבתי את זה, זה נתן הרגשה של לוח מודעות.

• הוסף לסימניות
רק באלבום דיגיטלי בעמוד האחרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה