להשראה קרה לכם להגיע לדף נחיתה, לקרוא את כולו, ואז לגלול שוב כדי להנות?

• פותח הנושא CN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ב"ה

הפונטון הצליח לעשות את זה!
לבנות דף נחיתה כזה כיף ומחבר, עם מיקרוקופי אלוף, עיצוב מתוק ובניה מעולה.
בואו לראות!

*אין לי אחוזים ולא שום דבר עם המעצב או הסדנא, רק נהניתי - שיתפתי.
איך אומרים? בקרוב אצלינו :)

• הוסף לסימניות
CN נכנסתי כדי לענות לך על הכותרת
שכן, בדיוק אתמול קיבלתי דף נחיתה כזה-של הפונטון :)

• הוסף לסימניות
מדהים. ממש אוהבת את האתר שלהם.

• הוסף לסימניות
איזה כייף לגלות שלא רק אני גללתי שוב ושוב ושוב.........
באמת השראה!!

• הוסף לסימניות
הוא באמת חתיכת השראה. גם בסגנון של הפונטים, ובעיקר במיקרוקופי המדהים שלו.
וזה לא פעם ראשונה :)

• הוסף לסימניות
חחח גם אני עברתי עליו כמה פעמים..
במיוחד על הקטע של הבקבוק זכוכית שם למטה :)
אני רואה שאני בחברה טובה :):)

מישהו השתתף בסדנא הזאת?

• הוסף לסימניות
לבנות דף נחיתה כזה כיף ומחבר, עם מיקרוקופי אלוף, עיצוב מתוק ובניה מעולה.
אלרון הוא אחד האלופים במיקרוקופי לאתרים, כל האתר שלו, כל דפי הנחיתה שלו, כל המיזמים שלו תותחיים.
חווית משתמש ברמה הזויה. אין מילים.
אגב,
הפופקורן שם, אחד אחד פוצצתי אותם, מה לעשות לפעמים אנחנו ילדים קטנים :sne: :p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה