כללי קרה לכם פעם דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש לי מודעה שהכנתי,
עם מעברי צבע ואיזה תמונה ברקע ועוד דברים..
הכנתי באילוס'
סגרתי לדפוס מאינדיזיין.
אני פותחת את הפידיאף-ורואה שזה מושלם, מעבר צבעים תואם למה שהיה לי באילוס'.
--אבל--
כשאני שולחת את הקובץ הזה במייל הוא משתנה , מתעלם מהמעבר צבעים, ומשהו ברקע משתנה.
אני מסתכלת בתצוגה של ג'ימייל ורואה אותו שונה ומכוער...
ואכן כך הוא יצא בדפוס :(

• הוסף לסימניות
זה חידוש עצום, להשתמש בג'ימייל לבדיקת הצבעים של פידיאף, מעולם לא חשבתי על זה..

אולי מעבר הצבע נעשה בRBG ובתצוגת הפידיאף הרגילה זה הוצג לך כRGB
אם יש לך אקרובט פרופשיונל, תוכלי לבדוק איך זה יראה במצב CMYK
ובכלל לבדוק נתונים חשובים אחרים.

אם אין לך את הפרופשיונאל, היה פעם באדובי אפשרות להוריד את אקרובט 8 פרופשיונאל בחינם, אולי זה עדיין שם.

• הוסף לסימניות
לא הייתי מעלה על דעתי לבדוק בג'ימייל
פשוט כשהבנתי שבעיתון הודפסה מודעה שונה ניסתי לבדוק בכל כיוון אפשרי....

איך אני בודקת בתצוגה של הפידיאף של אקרובט-אם זה RGB או CMYK ?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה לפני כחודש שבתצוגה של הג'ימל השתנו נתונים בפידיאף מאילוס.
אבל שהורדתי המצב חזר לקדמותו, הבנתי שהבעיה רק בתצוגהה של ג'ימל כך שזה לא משנה בהדפסה, ליתר ביטחון שיטחתי בפוטושופ ואז תצוגת הפידיאף לא השתנתה.

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • פידיאף.JPG
    KB 11.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
המון פעמים תצוגת הגימייל משובשת, היא לא אינדיקציה לבדוק קובץ לדפוס.
המוזר פה שזה לא רק בתצוגת גימייל אלא כך זה גם הודפס, סימן שהבעיה היא לא בתצוגה של גימייל אלא במקור של הקובץ...

האינדיקציה הנכונה ביותר,
היא לבדוק ב״אקרובט פרו״ בתצוגת ״אאוטפוט פרויו״ איך זה נראה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1387179:
האינדיקציה הנכונה ביותר,
היא לבדוק ב״אקרובט פרו״ בתצוגת ״אאוטפוט פרויו״ איך זה נראה...

איפה אני מוצאת את אאוטפוט פריויו?

• הוסף לסימניות
באיקונים למעלה זה נראה כך...

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2014-10-01 at 12.30.58.png
    KB 72.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
באקרובט החדש זה בצד ימין, בTools, ואז יש את ה: Print Production.
במידה וחסר לך הלשונית, קליק על החץ בצד ימין, שמתחת לTools, ושם אפשר לפתוח את זה.

בהזדמנות זאת אני שואלת
יש למשהו לשלוח לי התקנה של אקרובט פרופשיונאל?
giliaa2 בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה