קרה לכן פעם?

• הוסף לסימניות
אתמול התקשרה מישהי לגבי צילומי ניובורן.
אמרתי לה שהגיל גבולי, אבל שתבוא מחר (דהיינו היום) בתשע וננסה.
הכל מוכן, ואני לא צריכה להסביר לצלמות מה זה להכין את הסטודיו לניובורן
בתשע ועשרה התקשרתי אליה לבדוק שהיא עוד שניה פה
בעלה ענה, אמר שהיא לא ישנה כל הלילה ולא נראה לה שתבוא
אה, וסליחה שהיא לא התקשרה
אני סולחת, כי היא יולדת, נכון?

בא לי לבכות

אז אם במקרה יש לכם ניובורן שרוצה להצטלם עכשיו בחיפה
אני פנויה;)

• הוסף לסימניות
מעצבן.
אבל לגמרי מובן
רק חבל שלא צלצלה קודם...
מקווה שלקחת מקדמה

• הוסף לסימניות
את צריכה לגבות שכר תשלום לפני שאת מתחילה לסדר את החדר לצילומים

• הוסף לסימניות
את צריכה לגבות שכר תשלום לפני שאת מתחילה לסדר את החדר לצילומים
איך בדיוק גובים תשלום ממשהו שעוד לא נפגשתי איתו?
כל הצלמות מבקשות מקדמה בהעברה בנקאית לפני הצילומים?
נראה לי שזה מבריח לקוחות
אולי אני טועה

• הוסף לסימניות
אני גובה מקדמה ובינתים שום לקוח לא ברח… (אני מעדכנת על המקדמה כשאומרים לי שרוצים לסגור)
יש בזה גם משהו נח ללקוח. הרגשה של תשלומים.

• הוסף לסימניות
שהואו איזה מעצבן!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה