- הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1433092:נראה לי שלקחו פצוע ה"י והכניסו אותו לרשימת ההרוגים
סגולה לאריכות ימים...
נכתב ע"י kinly;1433092:נראה לי שלקחו פצוע ה"י והכניסו אותו לרשימת ההרוגים
נכתב ע"י האמת;1433203:הלוויות של שאר ההרוגים ייצאו בשעה 3 מבית הכנסת "בני תורה" בו הם נרצחו הי"ד.
נכתב ע"י תקוה;1433155:שישלחו את התמונות לאתרים בחול שם זה באמת חשוב
כי שם הערבים שולחם את התמונות המזעזעות של הפצועים במבצעים מלחמה כמו צוק איתן וכאלה
אבל מה ליהודים ותמונות שכאלו?
נכתב ע"י OR_Design;1432762:אני לא רוצה להגיד לך מה יקרה אם כל אחד יתחיל להסתובב עם נשק באמת..
לא סתם לא מחלקים רישיונות חופשי
נכתב ע"י פילפל;1433253:למה? בארה"ב לכולם מותר לשאת נשק. ויש שם לא פחות חולי נפש מאשר בארץ![]()
נכתב ע"י WEN;1432770:מאוד קשה לקבל היום רשיון נשק ורק עם סיבה מוצדקת מספיקה אז הם נותנים רישיון לנשק פרטי אפילו אילו שמתנדבים במשטרה אז יש להם רשיון לנשק רק בזמן שהם עושים משמרות במשטרה.
חבר של אחד הנרצחים הי"ד הכניס את נכדו לבריתו של אברהם אבינו, וקראו לתינוק על שם הנרצח.נכתב ע"י מלכי;1433266:גם אני שמעתי שכך אמור להיות - ברית היום......
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: Quickמרקט.1 //