קרה משהו לג'מבומייל? אצלכם הוא נפתח רגיל?

• הוסף לסימניות
יש בו עדכונים חדשים של עד 20 גיגה
אבל להעלות קובץ של 200 מגה לוקח לו יותר משעההה

למה זה כך?

• הוסף לסימניות
ולי לא נפתח היום בכלל, זה החלון שעולה:

מה עושים? אנשים שלחו לי קבצים דרך שם...

קבצים מצורפים

• גמבו מייל.JPG
    KB 23.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה קורה רק מול גמבו מייל ?
נסו להכנס לאתר מאובטח כלשהוא אחר ?
איזה סינון ?

• הוסף לסימניות
עבר לו.
עכשיו הוא נפתח רגיל.

תודה על הרצון לעזור!

• הוסף לסימניות
לי גם קרה משהו מוזר:
שלחתי קבצים ללקוחה וקבלתי כל הזמן מיילים שהיא עדיין לא הורידה אותם.
די התעצבנתי ודברתי איתה. (היא היתה צריכה להגיה את החומר ורציתי כבר לסיים)
והיא אמרה לי שהיא הורידה כבר...
עכשיו זה קרה גם לי - קבלתי גמבו ממישהו, הורדתי,
וכל הזמן הם רושמים לי שעדיין לא הורדתי.
קרה למישהו?

• הוסף לסימניות
אצלי הוא עדיין לא נפתח. ומביא את הודעת השגיאה שהעלתה חני100.
יש הסבר?

• הוסף לסימניות
גם אני מקבלת כל הזמן הודעות שווא שלא הורידו....

• הוסף לסימניות
גם אני התחלתי לקבל לאחרונה הודעות שגיאה, אבל רק כשאני מנסה להוריד, לא בכניסה לאתר.
קלטתי שזה בעיה בסינון של אתרוג, פניתי אליהם, אישרו שאכן צריך להצטרף לקבוצת "ג'מבו מייל", והבעיה נפתרה.

• הוסף לסימניות
לא הייתה לי בעיה עם ג'מבו מייל בד"כ. [כלומר אחרי שהצטרפתי לקבוצה המדוברת באתרוג] ומאתמול הוא מביא לי שגיאה ולא נותן כלל להיכנס לאתר.
יש למישהו מושג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה