אוכל לסייע בפרטיאשמח לדעת האם יש קבוצה במייל לחולי קרוהן
וכל מידע נוסף בנושא.
תודה מראש לכל המסייעים
אין לי אפשרות כזאתאוכל לסייע בפרטי
שלחתיאין לי אפשרות כזאת
אני לא מנוי פרימיום אבל מייל אשמח
SMSQRN6
וכן הדיאטה מפורטת באתר (אפי' 2 אתרים נדמה לי), ואני מאמין שאשתו ממשיכה, בודאי בהדרכה בסיסיתב-2 מילים הדיאטה של אבי כהן דל"פ-דלת פחמימות:
נטול עמילן וסוכר [דו-סוכר נדמה לי]
היינו: ללא שום דגנים ותחליפים כמו תפו"א תירס אורז
וללא סוכר מעובד: לבן וחום
מה כן: חלבונים בשר עוף דגים ביצים, פירות וירקות, אגוזים ושקדים טחונים למאפים
אני עושה את זה כ-15 שנה עם עליות וירידות, כשזה מוכיח את עצמו
מומלץ לבצע את הדיאטה במקביל לטיפול רפואי, ורק בשיפור מתקדם אפשר לבדוק עם הרופא איך לרדת מהתרופות
הרצאה ומצגת של אבי כהן בארגון "עזרי מעם" בתחילת השנה:
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
אבי כהן ז"ל היה אדם יקר ועזר תמיד בסבר פנים יפות ללא תמורה
אני מקוה שאשתו תמשיך את פעילותו, יהי זכרו ברוך.
דיאטת "אבי כהן" ז"ל [לפני חודש וחצי בד"ה]:
הארגון ממשיך לפעול.ואני מאמין שאשתו ממשיכה
שמעתי על זהעל "עזרי מעם" אתה מעודכן? ימי גיבוש הרצאות תמיכה ועוד
זה אמור בכאו"פ להיות דיסקרטי, מצד הארגון עצמו זה בודאי סטרילישמעתי על זה
אבל אני לא רוצה שידעו שיש לי קוליטיס.
קיים כזה דבר??אשמח גם לקבוצה במייל אם קיימת
על "עזרי מעם" אתה מעודכן? ימי גיבוש הרצאות תמיכה ועוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים