קרוקס בקרקס....!!!

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 542.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מגניבי..!!

אני לא מוטי, אבל מרשה לעצמי להדחף ולומר שאכן, דמות פה היתה... (אולי מקק :D:D:D???)

ודחוף, קרוקס חדש. נראה שהנוכחי נחרש כהוגן... :)

• הוסף לסימניות
מהמם ממש ומפתיע

• הוסף לסימניות
עתיקות!

• הוסף לסימניות
אך...
אתה גדול!!!

בלי עין הרע,
עלה והצלח!!

• הוסף לסימניות
מצטער להרוס את החגיגה.

אין כאן בתמונה כלום מלבד גילוי אופציית המאקרו במצלמה...

• הוסף לסימניות
המביט,
אכן, אבל השאלה מה רואים בתמונה...
לי זה משום מה הזכיר את הכניסה לכביש המנהרות בגילה...

כל אחד וראיתו הוא...

• הוסף לסימניות
צד שמאל מטושטש קצת...אני יודע!!!

מוטי - דמות הייתה משדרגת את התמונה, נכון??? :)

חחחחחחחחחחחחחחחחח ;)

דווקא אהבתי ככה
בעיני כל התמונה היא דמות, פרצוף של מישו מהחלל :)

(בקטנה מפריע לי הצבע של החתימה, קצת הורס לטעמי.. )
מוטי :)

• הוסף לסימניות
לפי סוג החומר והבלאי זה קרוקס מזוייף.

• הוסף לסימניות
מזכיר לי את המדור שאהבתי בילדותי בעיתון זרקור, ושמו:"תמונה טמונה" (בשחור/לבן,כמובן) אם הוא קיים היום, שלח לשם ותזכה בפרס. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה