מידע שימושי קרטינג חיפה חוצות המפרץ

• הוסף לסימניות
היינו שם השבוע
המכוניות במהירות 40 קמ"ש נכנסו גם ילדים הם בדקו גובה לדעתי גיל 10 עבר בשלום אבל ניתן לברר 60 ש"ח לעשר דקות
הילדים נהנו מאד
יש מכוניות מתנגשות לקטנים
יש משחקי סימלטורים כך קוראים לזה? שיושבים מול מסך ונוסעים בכאילו זה לא יקר ונחמד לילדים

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם הם שומרים שבת?

• הוסף לסימניות
דן קרטינג חיפה זה לא הם דן קרטינג זה בקניון חיפה ליד מת"מ בכניסה לעיר
אני שואלת על הקרטינג בחוצות המפרץ שנמצא בכניסה למתחם חוצות המפרץ בשדרות ההסתדרות

• הוסף לסימניות
חוצות המפרץ הייתי שם שנה שעברה

פתוח בשבת

• הוסף לסימניות
היינו שם השבוע
המכוניות במהירות 40 קמ"ש נכנסו גם ילדים הם בדקו גובה לדעתי גיל 10 עבר בשלום אבל ניתן לברר 60 ש"ח לעשר דקות
הילדים נהנו מאד
יש מכוניות מתנגשות לקטנים
יש משחקי סימלטורים כך קוראים לזה? שיושבים מול מסך ונוסעים בכאילו זה לא יקר ונחמד לילדים
במה הם עשו בקרטינג לבוגרים או קרטינג לילדים

• הוסף לסימניות
אז סביר להניח ששניהם פתוחים בשבת אם הם באותו האזור כמעט.
הם בשני קצוות רחוקים מאד של חיפה
הסניף בכניסה לעיר בקניון ידעתי שהוא מחלל שבת עכשיו אני יודעת שגם הסניף השני מחלל.

• הוסף לסימניות
הקרטינג בחוצות המפרץ ובקניון חיפה זה אותו מפעיל
והם פתוחים בשבת וחג
בחוצות המפרץ מה שהפריע לי (לא מנסיון אישי רק ממעבר ליד)
זה נמצא על הרחוב פתוח לעיני העוברים והולכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה