קריאה למנהלים - סדר באתר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קריאה זו נעשית בשם ניקים רבים -
למרבה הצער רבו לאחרונה אשכולות שאינם עונים - לא להגדרה 'מקצועי', ולא להגדרה 'חרדי',
לפחות לא במובן החרדי כפי שהוא נתפס בעיננו כשמדובר בפורום פתוח לגברים ונשים כאחד.
התחושה המתקבלת היא שההנהלה, שבעבר התערבה, התריעה, מחקה כל מה שחרג מהטעם הטוב - לא מתערבת יותר,
והדברים מתנהלים מאליהם בצורה מביכה וירודה.
אנו נעזרים/ות רבות באתר מבחינות רבות, טכניות ומקצועיות, ואף בפן הפרסומי שבאתר, דרכו מגיעים לקוחות רבים, ומכל הדברים המבורכים שבו.
היינו רוצים להגיע שוב למצב בו השתייכותנו לפורום היא דבר של מלכתחילה לצרכי עבודה,
אתר נקי ומקצועי ברמה גבוהה, רמה כזו שמתבטאת בכל פינות הפורום.

בברכה,
וכל המזדהים/ות שדברו ונסערו ובקשו להעלות את האשכול הזה - אבקש את תודתכם.
שלא אדמה לאפיפיורית יותר מהאפיפיור..

• הוסף לסימניות
האפיפיור הוא חרדי?

• הוסף לסימניות
שירי כל הכבוד!!!!!
דעתי בנושא מובאת כאן וכאן
וגרוני ניחר כבר מלזעוק די!
ממש עצוב מה שקורה כאן.

נכתב ע"י תמנתי;928742:
האפיפיור הוא חרדי?

לא. האפיפיור לא חרדי וזה רק ביטוי.
אבל האתר הזה לעומת זאת אמור להיות חרדי ולא רק בתור "ביטוי" והוא לאט לאט מאבד מצלם זה.
אני חושבת שעם כל הכבוד לקורסים ולטיפוח של בית פרוג- האתר צריך יחס לא פחות. והוא איבד הרבה מהיחס הזה לטובת הקורסים שנפתחים. חבל.
פרוג היה בית חמים וטוב ותמיד היתה לי גאווה על היעילות של הודעות שנמחקו בשניות ושומרות לנו על העניים והנשמה. חבל על דאבדין....

אני הולכת לומר דבר כואב וכמעט לחתוך בבשר החי.
כאחת שנעזרה רבות ובלי סוף בפורום איש את רעהו אני אומרת את זה בלא מעט כאב,
אם הפורום הזה מקור לכל כך הרבה פרצות בצניעות, ובהתנהלות של אתר חרדי מקצועי אז עם כל הקושי וההפסד הרב, לדעתי צריך לסגור אותו ולהשאיר את פרוג מקצועי נטו. כמו פעם.

החזירו עטרה ליושנה-
צפה בקובץ המצורף 150075

מי שמזדה ומסכים, שיתן תודה.

קבצים מצורפים

• פרוג-1.jpg
    KB 564.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;928750:
שירי כל הכבוד!!!!!
דעתי בנושא מובאת כאן וכאן
וגרוני ניחר כבר מלזעוק די!
ממש עצוב מה שקורה כאן.

לא. האפיפיור לא חרדי וזה רק ביטוי.
אבל האתר הזה לעומת זאת אמור להיות חרדי ולא רק בתור "ביטוי" והוא לאט לאט מאבד מצלם זה.
אני חושבת שעם כל הכבוד לקורסים ולטיפוח של בית פרוג- האתר צריך יחס לא פחות. והוא איבד הרבה מהיחס הזה לטובת הקורסים שנפתחים. חבל.
פרוג היה בית חמים וטוב ותמיד היתה לי גאווה על היעילות של הודעות שנמחקו בשניות ושומרות לנו על העניים והנשמה. חבל על דאבדין....

אני הולכת לומר דבר כואב וכמעט לחתוך בבשר החי.
כאחת שנעזרה רבות ובלי סוף בפורום איש את רעהו אני אומרת את זה בלא מעט כאב,
אם הפורום הזה מקור לכל כך הרבה פרצות בצניעות, ובהתנהלות של אתר חרדי מקצועי אז עם כל הקושי וההפסד הרב, לדעתי צריך לסגור אותו ולהשאיר את פרוג מקצועי נטו. כמו פעם.

החזירו עטרה ליושנה-
צפה בקובץ המצורף 150075

מי שמזדה ומסכים, שיתן תודה.

למה להיות קיצונית?הפורום הזה איש את רעהו עוזר המון לכולם ,לדעתי אין עוד פורום כל כך שמור שיש בו המון עזרה בכל התחומים,ואפילו את נהנית בו! אז בור ששתית אל תזרוק בו אבן ואל תבקשי לסגור,אז נכון שלפעמים יש חריגות פה ושם,אפשר למחוק את האשכול הבעייתי,הגם שלא ראיתי מה היה כ״כ בעייתי היום בשביל לבקש ביטול של הפורום לגמרי. מה שיותר עצוב זה הפגיעה ברבים בכמה ניקים פה היום!זה לדעתי יותר חמור

• הוסף לסימניות
חברי'ה, אני עכשיו רק מציץ באתר, ואני המום! לא מתאים לכם!!!!
מה, אתם צריכים כמה מנהלי הפורום שישבו למחוק אחריכם הודעות פזיזות וחסרות ערך?

תחשבו פעמיים לפני שאתם כותבים דברים! זה אתר ח ר ד י ולא רק בביטוי!
ובלי קשר לאשכול, קחו בחשבון שלא רק חרדים צופים בו, אינטרנט זה דבר בינלאומי, ורק חסר שמהאתר הזה יצא חילול ה'!

• הוסף לסימניות
היום לראשונה עלה בי הרהור להתנתק מפרוג, אחרי שאני דוגלת בדבקות שהוא אתר נקי לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;928760:
היום לראשונה עלה בי הרהור להתנתק מפרוג, אחרי שאני דוגלת בדבקות שהוא אתר נקי לחלוטין.

לא להגזזזזזזזזזזזזים:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
לא הבנתי על מה יצא הקצף. פספסתי משהו? האם בגלל האשכול על הילדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;928754:
למה להיות קיצונית?הפורום הזה איש את רעהו עוזר המון לכולם ,לדעתי אין עוד פורום כל כך שמור שיש בו המון עזרה בכל התחומים,ואפילו את נהנית בו! אז בור ששתית אל תזרוק בו אבן ואל תבקשי לסגור,אז נכון שלפעמים יש חריגות פה ושם,אפשר למחוק את האשכול הבעייתי,הגם שלא ראיתי מה היה כ״כ בעייתי היום בשביל לבקש ביטול של הפורום לגמרי. מה שיותר עצוב זה הפגיעה ברבים בכמה ניקים פה היום!זה לדעתי יותר חמור

רותי, זה קיצוני? אולי.
אבל תרשי לי לנחש שלא היית כאן לפני שנפתח הפורום הזה אז את לא לגמרי חווית איך עם כל העזרה נכנס גם הרבה דברים שאין מקומם בפורום מקצועי.

רוצים פורום איש את רעהו נקי? אולי בפלטפורמה אחרת ונפרדת, תשאירו לאנשים כאן פינה שהיא נטו מקצועית.
דפדפי ב"יממה האחרונה" ותראי כמה אשכולות איש את רעהו יש ביחס לאשכולות מקצועיים.
ואלי שאת המידע החיוני הקיים ישאירו (כמו מתכונים וכד') שיהיה גישה לאנשים אבל את אפשרות הכתיבה בו יחסמו.

באמת היום זה עבר כל גבול.
אבל גם בדברים פחות בעייתים. אני באמת חושבת שצריך להוריד את איש את רעהו,
כך לא יהיו איחולי מזל טובים בנים לבנות, בנות לבנים
וידעו פחות על כולם (עוברים דירה, ההיא צריכה ללדת אנחנו גרים במקום X ו...וכו'...)
כך לא יהיה: "קיבלתי במייל" אז שיתפתי.
או "למי יש משחקי מחשב"
עידכוני חדשות כמעט באון ליין
או סתם אשכולות הווי ובידור- שכמה שנהנתי והשתתפתי בהם במבט לאחורובחשבון נפש ברור לי שזה לא צריך להיות.

ואתן לך דוגמא מוחשית. אני ב"ה לא נחשפת לתקשורת כמעט משום סוג (כן, גם לא עיתונים חרדיים!).
והיה סנדי והיה עמוד ענן ובחירות לארה"ב וכעת בחירות לכאן לארץ, ושיחות מתגלגלות ומדברים, ופתאום אחד מבני המשפחה שאל אותי: "מה קרה, מאיפה פתאום את שולפת את כל המידע הזה, במקום לעבוד את מטיילת באתרי חדשות?- נבוכתי מאד, כי בעצמי לא שמתי לב שכמות המידע שיש לי לא מביישת אף אתר חדשות ממוצע- אז נחפזתי לטהר את שמי ואמרתי: לא, זה מפרוג. וקיבלתי שאלה בחזרה: "לא אמרת שפרוג זה אתר חרדי מקצועי נטו?". והאמת בושתי עד קצות אוזני ולא ידעתי מה לענות.

הנה מראת האתר והפורום הזה לפניכם- שפטו אתם אם המכשלה לא רבה על התועלת
מתכונים אפשר להשיג ממקומות נוספים. אבל את היר"ש שמתקררת פה שום דבר לא יוכל לחמם אם לא נגדור את עצמינו!

ואיש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק.

• הוסף לסימניות
דברים כדורבנות! רק שיעשו עם זה משו!
אני לא מדבר על קטעים שעולים לפה מיוטיוב וכו'...
חייב לשים לזה סוף!
אולי כמה ימים של ניתוק ה"איש את רעהו" יעשה משו לאנשים...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה לומר, אולי בכלל כל האתר בעייתי.
אבל אישית אני יכולה להגיד לך על שתי נפשות שאני מכירה, שהועלו לתפילה באשכולות פה במצב קריטי, וב"ה חיים ובריאים ומתפקדים לחלוטין.
אני לא יודעת מה זה אומר, אין לי דעת תורה להגיד מה קודם למה, אבל זה גם דבר שצריך לעמוד מול העניים.
(אגב, רק ביממה האחרונה התפללתי כאן על שתיים שאני לא מכירה בכלל ורק בגלל שהעלו פה את השמות לתפילה זכיתי לכך.)

• הוסף לסימניות
בהחלט צודק.
אתם לא מצפים שהמנהלים יעקבו אחרי כל האשכולות.
יש דיווח על הודעה רעה בצד כל הודעה.
ניתן לדווח ובדר"כ המקרים מטופלים במהירות גבוהה.

אם מדובר על משהו ספציפי, ניתן לשלוח לינק בדיווח או בהודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שגם את האשכול הזה ימחקו...
לא לעניין שאנשים מבחוץ יראו את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;928775:
שצריך להוריד את איש את רעהו,?

לא נעזרת פעם ממנו??

כך לא יהיו איחולי מזל טובים בנים לבנות, בנות לבנים

בכוחינו לעצור זאת.

כך לא יהיה: "קיבלתי במייל" אז שיתפתי.

בידינו למנוע....

חדשות כמעט באון ליין

את זה גם אפשר לקרא בעיתונים חרדיים

או סתם אשכולות הווי ובידור- שכמה שנהנתי והשתתפתי בהם במבט לאחור ובחשבון נפש [/
שצריך להוריד את איש את רעהו,?

אם עכשיו את מבינה חבל שלא הבנת זאת קודם.

וזה נראה לי הבעיה.
כולנו נתחזק ופרוג ימשיך להיות כר פעולה נרחב בשביל כולנו

אין צורך לסגור צריך להשתנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;928789:
אבל אישית אני יכולה להגיד לך על שתי נפשות שאני מכירה, שהועלו לתפילה באשכולות פה במצב קריטי, וב"ה חיים ובריאים ומתפקדים לחלוטין.
אני לא יודעת מה זה אומר, אין לי דעת תורה להגיד מה קודם למה, אבל זה גם דבר שצריך לעמוד מול העניים.
(אגב, רק ביממה האחרונה התפללתי כאן על שתיים שאני לא מכירה בכלל ורק בגלל שהעלו פה את השמות לתפילה זכיתי לכך.)

כשכתבתי את מה שכתבתי הכי כאב לי על אשכולות התהילים.
חשבתי על הרעיון לפתוח פורום תפילה שיכתבו שם שמות וכו'...אבל אז נזכרתי שכל החדשות היו באשכולות הנפתחו לכאורה לתפילה ואח"כ היה קשה להחזיר אותם למסלול הזה.

אבל יודעים מה, אם סוגרים כאן את פורום איש את רעהו בע"ה ובלי נדר אדאג לחלופה בעניין התפילות.

• הוסף לסימניות
שירי, תודה על העלאת האשכול החשוב הזה.

נכתב ע"י bbr;928760:

נכתב ע"י שקוף;928763:
לא להגזזזזזזזזזזזזים:eek::eek::eek:

לא מוגזם בכלל! גם לי הסתובבה לאחרונה מחשבה כזאת, אחרי כמה דברים שעלו פה, ואני די מתחבטת עם עצמי בשבועות האחרונים אם לבקש בנתיב שיחסמו לי את פרוג. הסיבה שהשארתי את האתר עדיין פתוח היא בגלל שאני מדי פעם נעזרת/עוזרת כאן בעניינים מקצועיים, וחבל לי לפספס את המקום הזה, שאין לו אח ורע ברשת.

נכתב ע"י אושר;928789:

גם במיילים עוברים הרבה פעמים שמות לתפילה, לא חייבים להכניס את זה לפורום מקצועי. יפה מאד שמתארגנים פה הרבה פעמים להשלים ספרי תהילים וגם אני משתתפת בזה לפעמים, אך זו לא מטרת האתר הזה. אבל ברור שגם פותחת האשכול וגם נותני התודות והמגיבים לא התכוונו לאשכולות מסוג זה, ולא לאשכולות של בקשת יעוץ או עזרה בעניינים מסוימים שעולים פה מדי פעם.
רק חבל מאד שהגולשים כאן איבדו את הרגישות מה אפשר לכתוב מעל גבי הפורום ומה לא.
אמנם בתקופה האחרונה (שנה+) אני פחות פעילה בפורום, ומסתובבת כאן די הרבה בתור משתמשת פסיבית, אבל מאז ומעולם לפני שפתחתי אשכול או כתבתי תגובה, חשבתי פעמיים ושלוש על עצם הניסוח ועל תוכן ההודעה. לא הגיוני שבפורום שמתקרא "חרדי" ו"מקצועי" אנשים יכתבו ככל העולה על רוחם!

• הוסף לסימניות
נכתבה לי הודעה פעמיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה