קריאת חירום, ובקשת עזרה חריגה!

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי אם יהיה מס' ח-ן להפקדה אדאג להעברה של מה שביכולתי, ואולי מי שחושב שזה מתאים לו שיצלצל ויראו כאן אם כדאי לארגן ולחשוב בכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
מה אומרים? שווה להשקיע בח-ן?

• הוסף לסימניות
כפי שכבר הציעו כאן - "מרכז הצדקה".
זה מקום אמין הנותן בדיוק שירות כזה
הם עובדים עם שקיפות מלאה בליווי רבני ורו"ח
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים, לא אכפת לי לנדב את חשבון הבנק הפעיל שלי, ופשוט תצטרכו לסמוך עלי שאעביר את הכסף.
חיים, אם תרצה תוכל ליצור קשר לקידום העניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;1449533:
אם אתם רוצים, לא אכפת לי לנדב את חשבון הבנק הפעיל שלי, ופשוט תצטרכו לסמוך עלי שאעביר את הכסף.
חיים, אם תרצה תוכל ליצור קשר לקידום העניין.

לידיעתך,
זה אסור עפ"י חוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;1449628:

כשאתה פותח חשבון אתה חותם על הצהרה שאין נהנים בחשבון- ז"א, שכל הכסף שנכנס לחשבון שייך אך ורק לבעלי החשבון.
חשבון לצורכי צדקה, עו"ד וכד' נקרא חשבון נאמנות. שבו בעל החשבון הוא נאמן ויכול להכניס לשם כסף של נהנים אחרים.
על קצה המזלג....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1449550:
לידיעתך,
זה אסור עפ"י חוק!

זה לא אסור על פי חוק,
כל מה שצריך זה לגשת לסניף הבנק ולהצהיר "הצהרת נהנה"

• הוסף לסימניות
חבר'ה,
אתמול בעלי היה בפרוג (יום לימודים רגיל)
והעביר לר' חיים סכום של כסף עבור הנ"ל, לא יאומן אבל קיבלתי הביתה מעטפה
עם פי 10 ממה שתרמנו!!!.

מצווה גדולה לעזור!
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
אז יש חשבון או לא??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1450212:
חבר'ה,
אתמול בעלי היה בפרוג (יום לימודים רגיל)
והעביר לר' חיים סכום של כסף עבור הנ"ל, לא יאומן אבל קיבלתי הביתה מעטפה
עם פי 10 ממה שתרמנו!!!.

מצווה גדולה לעזור!
תזכו למצוות.

הצ'קים של הקב"ה לא חוזרים

• הוסף לסימניות
פיתרון מצויין!
הייתי שמח לדעת בסופו של דבר כמה נתרם ע"י חברי הפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1452127:
הייתי שמח לדעת בסופו של דבר כמה נתרם ע"י חברי הפורום.

סתם חשבתי...
יש בפורום כיום כ-21.000 משתמשים אם כל אחד יתרום 'רק' חמישה שקלים כבר יהיה לו 105.000 ש"ח.

גם אם לא כל ה-21.000 פעילים כיום, מן הסתם יהיו שיתרמו יותר מחמישה שקלים.

• הוסף לסימניות
שימו לב - נמצא הפתרון!!

סוכם עם קופה פעילה, קרן החסד במודיעין עילית, שזו קופה שמנוהלת ע"י אברכים ות"ח, שמי שיתקשר אליהם ויתרום עבור 'קרן פרוג' יעבירו את התרומה שלו למשפחה המדוברת.
מספר הטלפון לתרומות: 1800-30-30-56(נא לזכור לציין שזה עבור 'קרן פרוג')
דיברתי עם הגבאי של הקופה, ולאחר זמן מה הוא טרח לחזור אלי לטלפון וביקש שאני אדגיש שהם נכנסו לסיפור ומדובר במקרה קשה מאוד מאוד! ! ! ושחייבים לסייע כאן, וזה ממש בבחינת פיקוח נפש..

אז אנא "לא תעמוד על דם רעך" וכל אחד ישתדל,יתרום וינדב כמיטב יכולתו בכדי שנוכל לתת לפחות דחיפה ראשונית ולהעמידו על הרגליים, זה ממש בגדר עזרה ראשונה.

• הוסף לסימניות
יישר כח, עם ישראל בתפארתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1452721:
שימו לב - נמצא הפתרון!!

סוכם עם קופה פעילה, קרן החסד במודיעין עילית, שזו קופה שמנוהלת ע"י אברכים ות"ח, שמי שיתקשר אליהם ויתרום עבור 'קרן פרוג' יעבירו את התרומה שלו למשפחה המדוברת.
מספר הטלפון לתרומות: 1800-30-30-56(נא לזכור לציין שזה עבור 'קרן פרוג')
דיברתי עם הגבאי של הקופה, ולאחר זמן מה הוא טרח לחזור אלי לטלפון וביקש שאני אדגיש שהם נכנסו לסיפור ומדובר במקרה קשה מאוד מאוד! ! ! ושחייבים לסייע כאן, וזה ממש בבחינת פיקוח נפש..

אז אנא "לא תעמוד על דם רעך" וכל אחד ישתדל,יתרום וינדב כמיטב יכולתו בכדי שנוכל לתת לפחות דחיפה ראשונית ולהעמידו על הרגליים, זה ממש בגדר עזרה ראשונה.

ניסיתי ולא הצלחתי איתם. אמרו לי איזה שם של קרן ולא ידעו מה זה קרן פרוג.
אשמח לתרום סכום חודשי במשך שנה רק שאין לי איפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה