נכתב ע"י chayasl;1449533:אם אתם רוצים, לא אכפת לי לנדב את חשבון הבנק הפעיל שלי, ופשוט תצטרכו לסמוך עלי שאעביר את הכסף.
חיים, אם תרצה תוכל ליצור קשר לקידום העניין.
נכתב ע"י chayasl;1449628:למה??
נכתב ע"י מנדי שלום;1449641:זה משהו באיזור הצאוורון לבן
נכתב ע"י סטודנטית;1449550:לידיעתך,
זה אסור עפ"י חוק!
נכתב ע"י דוד|אסתי;1450212:חבר'ה,
אתמול בעלי היה בפרוג (יום לימודים רגיל)
והעביר לר' חיים סכום של כסף עבור הנ"ל, לא יאומן אבל קיבלתי הביתה מעטפה
עם פי 10 ממה שתרמנו!!!.
מצווה גדולה לעזור!
תזכו למצוות.
נכתב ע"י פלספלס;1452127:הייתי שמח לדעת בסופו של דבר כמה נתרם ע"י חברי הפורום.
נכתב ע"י EC;1452721:שימו לב - נמצא הפתרון!!
סוכם עם קופה פעילה, קרן החסד במודיעין עילית, שזו קופה שמנוהלת ע"י אברכים ות"ח, שמי שיתקשר אליהם ויתרום עבור 'קרן פרוג' יעבירו את התרומה שלו למשפחה המדוברת.
מספר הטלפון לתרומות: 1800-30-30-56(נא לזכור לציין שזה עבור 'קרן פרוג')
דיברתי עם הגבאי של הקופה, ולאחר זמן מה הוא טרח לחזור אלי לטלפון וביקש שאני אדגיש שהם נכנסו לסיפור ומדובר במקרה קשה מאוד מאוד! ! ! ושחייבים לסייע כאן, וזה ממש בבחינת פיקוח נפש..
אז אנא "לא תעמוד על דם רעך" וכל אחד ישתדל,יתרום וינדב כמיטב יכולתו בכדי שנוכל לתת לפחות דחיפה ראשונית ולהעמידו על הרגליים, זה ממש בגדר עזרה ראשונה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים