מידע שימושי קרינה בפלאפון

• הוסף לסימניות
לאחרונה יש לי תחושה מוזרה מהפלאפון סוג של תחושת חום כזו שמשודרת לי לתוך האוזן כשאני מדבר בפלאפון
לאחר זמן מסויים שזה כך אני מתחיל להרגיש מין תחושת ואקום ועמימות כזו ולאחמ"כ יש פעמים שזה משגע לי את הראש במין סוג של תחושה לא טובה כזו.
מקוה שהגדרתי את עצמי טוב...
אם יש מישהו שמכיר את התחושה ויודע מידיעה ברורה... מה טיבה אשמח לשמוע כי הפלאפון נראה די שלם מבחינה חיצונית ואין סיבה שיתחיל לעשות את זה..
תודה

• הוסף לסימניות
תנסו לדבר עם אוזניה.

• הוסף לסימניות
בטריה חדשה?

• הוסף לסימניות
וזה התחיל לפני שבועיים?
לפעמים זה קשור לבטריה תקולה (מנופחת)
לפעמים לא..
תבדקי

• הוסף לסימניות
דוקא לא שיאומי
נוקיה 208
תמיד הוא היה מעולה ופתאום זה התחיל לפני יומיים שלושה

• הוסף לסימניות
זה יכול לקרות כשיש קליטה נמוכה ואז הסוללה מתאמצת יותר ומתחממת יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכלס' מסוכן ??
להחליף פלאפון??

• הוסף לסימניות
השיאומי באמת מתחמם אך ללא תופעות לוואי אלא תזכורת לא לדבר מידי הרבה...
תלוי בגירסא כמו כל דבר במכשיר הזה..
בשל ועדת הרבנים למיטב ידיעתי הבעיה פחותה בהרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה