- הוסף לסימניות
בזק עם נטפרי עובד מצוין וניתן גם לניד מידית מרחוק
מי שמעונין מוזמן לפנות אלי
בהצלחה
יש לי בזק עם נטפרי,
ובכל זאת התנתק אצלי האיטרנט
בזק עם נטפרי עובד מצוין וניתן גם לניד מידית מרחוק
מי שמעונין מוזמן לפנות אלי
בהצלחה
זה הפורום הרשמי של נטפרילא יודע ממתי זה הפורום הזה
כנ"ליש לי בזק עם נטפרי,
ובכל זאת התנתק אצלי האיטרנט
גם לילאחרונה האינטרנט של RL נהיה מאוד איטי, רק אצלי?
גמלילאחרונה האינטרנט של RL נהיה מאוד איטי, רק אצלי?
אניאתה בפלאפון?
שבוע שעבר היה בעיה עם חברת פלאפון ,כמה שעות לא היה אינטרנטגמלי
אני
ביום שלישי!שבוע שעבר היה בעיה עם חברת פלאפון ,כמה שעות לא היה אינטרנט
ומאז הגלישה אצלי יותר איטית
הנציגה אמרה לי שחברת פלאפון מטפלת בעניין עם צפי לשעתייםביום שלישי!
זה היה נורא! היתי באמצע זום חשוב.
וכמה שהתקשרתי אליהם, לא היה עימי לדבר
יפה שענו לךהנציגה אמרה לי שחברת פלאפון מטפלת בעניין עם צפי לשעתיים
ואין להם איך לעזור לי
אחרי שעתיים זה באמת חזר
אבל מאז האינטרנט יותר איטי
התקשרתי כנראה מיד שזה קרהיפה שענו לך
הייתי שעה בקו, ממתינה למענה מהם
התיאשתי, וניתקתי
חברת תקשורת פלאפוןאני במחשב נייח
איך קשור פלפון לתמונה?
כן, היתה קריסה כנראהלמשהו התנתק היום??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים