יש סיכוי שזה יסתדר?אמרו שהכל ישוחזר ולכן אני לא ממהר להגדיר מחדש,
צריך בשביל זה את המספר של המערכת ואין לי אותו, לא זוכרת.אבל בגדול מקישים # לשלוחת הניהול ונראה לי אח"כ 1
איזה סוג מערכת יש לךשבוע טוב
אצלי ב"ה הכל חזר. הקו שלי 0773541079
אצלי בקו הכל שוחזר בס"דעדכון מחברת "ימות המשיח":
המערכת ככל הנראה תחזור לפעילות עד למוצ"ש הקרוב,
הקבצים ישוחזרו עד לשבת האחרונה (חיי שרה),
כלומר שכל השינויים שהיו בקו כל שהוא מהשבת האחרונה ועד לאתמול ב8:45 ימחקו,
בימות המשיח מבקשים להדגיש שלא לנסות לשנות דברים בקווים, משום שהקווים ישוחזרו והדבר מקשה עליהם,
עם זאת יש להדגיש שהתקלה היא אמנם ברוב הקווים אולם לא בכולם.
לילה טוב לכולם,
ולא לדאוג,
הכל ישוחזר.
למאזינים היקרים (כולל של הקו החשוב רווח וכלכלה - 0777912190)
אצלי ב"ה הכל חזר. הקו שלי 0773541079
וקווים שנפתחו פחות משבוע?לאט לאט הכול חוזר
כל הקווים שנפתחו עד שבוע לפני הקריסה.
וקו ההגנה עדיין חסום בוועדת הרבנים
מדובר בדרמה, הקו הזה כבר פתוח עשרות שנים
למה לא מאות שנים?לאט לאט הכול חוזר
כל הקווים שנפתחו עד שבוע לפני הקריסה.
וקו ההגנה עדיין חסום בוועדת הרבנים
מדובר בדרמה, הקו הזה כבר פתוח עשרות שנים
קיבלתם כבר מידע על מונה הזמן?מונה הזמן עדיין חסום.
יש למשהו מושג לגביו?
הקו המעולה לתיווך דירות לשבתות גם עובד מצוין 0733-452-453הפרסום כאן הביא לכם יותר דקות האזנה?
כמה חדשים כן, העיקר שזה יביא תועלת!הפרסום כאן הביא לכם יותר דקות האזנה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים