כללי קריסת תוכנה

• הוסף לסימניות
רגע את בעצם אומרת שזה לא קשור לרימון או אתרוג?
ככה גם אני הרגשתי.. הסרתי את אילסטרייטור ואינדזיין עשיתי חיפוש ומחיקה דרך CCLEANER (אמור למחוק את העוגיות וקבצי TEMP) והתקנתי מחדש אבל המשיך לקרוס לי. אח"כ הסרתי שוב התקנתי מחדש רק את אינדזיין ובמשך כמה שעות עבוד יפה ועכשיו שוב קרס :confused:
תוהה לעצמי אם יש מה לפנות לאדובי או לרימון בעניין..

תנסי להתקין גירסה קודמת
אצלי זה עבד
יכול להיות שהבעיה היא בשדרוג של אדובי עצמם

• הוסף לסימניות
איך מתקינים גרסה קודמת?

• הוסף לסימניות
ואיך מגדירים שהעדכון לא יהיה אוטומטי?

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי אתמול.
אצלי עדיין קורס כל הזמן
אבל כשאני נכנס באמצעות המשתמש החדש שפתחתי הכל עובד חלק...

• הוסף לסימניות
איך מתקינים גרסה קודמת?

הנה צילום מסך
אני חושבת שהתקנתי 22

upload_2019-5-21_12-5-51.png

• הוסף לסימניות
למי שקורס לו, ניסיתם לסגור את רימון לפני שאתם עובדים על התוכנה?

• הוסף לסימניות
איך ביטלתם את החסימה?
דרך השירות לקוחות?
כי עד כמה שאני מכירה מהמערכת של רימון ניתן רק להוריד עצמאית את הרמת הגנה לזמן מוגבל לא לבטל את החסימה..

• הוסף לסימניות
דרך האתר. נכנסת בשם משתמש וסיסמא לאיזור האישי ושם משנה את רמת ההגנה לבסיסית לכמה זמן שתרצי לעבוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה