קריקטורהלשבת

• הוסף לסימניות
.....

קבצים מצורפים

• 06 09 12 הדלפות.jpg
    1.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תסביר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;854942:

"לימוד זכות" על חברי הקבינט החשודים בדליפת סודות המדינה.

מעלה חיוך ומתאים לאוירת פיוס של ימי רצון. אהבתי!:)

• הוסף לסימניות
האם אתה מצייר את הקריקטורות המדהימות בהמודיע? מיוחד!!! מרתק לראות כל פעם מחדש!!!

• הוסף לסימניות
חחח, צחוקים, אהבתי..
תמיד הערכתי את האנשים שעושים קרקטורות.. מעבר לציור היפה, זה הכל ברעיון, וזה מגניב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;854966:
חחח, צחוקים, אהבתי..
תמיד הערכתי את האנשים שעושים קרקטורות.. מעבר לציור היפה, זה הכל ברעיון, וזה מגניב..

(ולמוטי הלר יש קריקטורות מדהימות!!!)

• הוסף לסימניות
'פ- צ- צ-ת א -ט -ו -ם' !!!!
איזו חשיבה מקורית! והביצוע...
כפיים!!!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
רעיון מדהים

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה לטוב ולמוטב

קבצים מצורפים

• מוטי---הלר.jpg
    KB 73.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מיותר להגיד שבכל שבוע שהקריקטורות של מוטי עולים על כל הקריקטורות שבשאר העיתונים החרידיים...

אוי! זה כ"כ נכון הקריקטורי של השבוע!
נראה לי שזה היה יותר מוצלח של הכתבה של מ. כרמלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

Illustration6כ.jpg
שלום לכולם!
הרבה זמן לא שיתפתי, אז.. הגיע הזמן לשיתוף מיוחד!

מאחורי כל עמוד או ספר קומיקס יש חומר שלעיתים עולה בכמותו ממה שמופיע בספר
סקיצות, פיתוח דמויות, עיצוב סביבה, תכנון קונספט... הרבה חלקים שיורדים בעריכה... או במילה אחת- קונספטארט.
אני חובב גדול של קונספטארט, זה מלמד ומעניק השראה, ונותן חוויה אמנותית מיוחדת

אז... חשבתי גם אני לפתוח בלוג של קונספטארט באתר שלי :)
והנה לכם הבלוג הראשון על הקומיקס ''יוצאים מהכלים''

מודל תלת מימד

בהתחלה הקונספט היה שהכל קורה רק במטבחון, וכדי להצליח לגרום לזה להיות מעניין גם אחרי מספר רב של פרקים היה צריך להשתמש בכמה טריקים עיצוביים.

אחד מהם הוא הענקת התחושה של מקום חי ואמיתי, כזה שממשיך להתרחש גם אחרי שסיימת לקרוא את הפרק. לשם כך נבנה המודל הזה, כדי להשיג זוויות צילום הכי טבעיות כאילו מישהו אמיתי מטייל שם.

לבסוף, הקונספט התרחב גם מחוץ למטבחון, והמודל לא כל כך בשימוש. רק במקרים שמצריכים זווית מורכבת. אחת מהן היא זו שבפאנל 6:

נדרש כאן לראות גם את זעמה של הנטלה, וגם את מבטה של המזוזה- כמבוא לפאנל הבא. בנוסף הרווחנו כאן זווית דרמטית שמשרתת את ההתרחשות.

והנה צילום זווית נוסף (הציור הוא מגרסה מוקדמת)
1773608660408.png
מעניין אתכם לראות עוד?
עקבו באתר שלי :D

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה