קריקטורה חדשה של גנץ

• הוסף לסימניות
תמונה שווה אלף מילים, אבל כמה מילים מאחורי הקריקטורה.
מי שמצוי בסביבת הקבינט (אני גר לא רחוק מהכנסת) יודע שבמשך שנים ביבי מכנה את גנץ ׳איטריה רטובה׳.
זה מה שנתן לי את ההשראה לקריקטורה המצורפת, אלא שאתמול אחרי הראיון הראשון שגנץ התראיין הבנתי שהוא גם קצת נחש, וכך התחברו שתי השראות לדמות אחת :)

קבצים מצורפים

• גנץ משיגע.png
    גנץ משיגע.png
    2 MB · צפיות: 604
  • הוסף לסימניות
לא ראיתי את הראיון ,ואני לא מתכוון לראות.
נחש או לא בשורה אין כאן .
הקריקטורה מצויינת בעיקר בגלל הדמיון.

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את הראיון ,ואני לא מתכוון לראות.
נחש או לא בשורה אין כאן .
הקריקטורה מצויינת בעיקר בגלל הדמיון.
אני לא חושב שקריקטורה צריכה לשאת בשורה, אפילו ההיפך. ותודה!

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שקריקטורה צריכה לשאת בשורה, אפילו ההיפך. ותודה!
לא הבנת !
אין בשורה במועמד בני גנץ כי הוא לא מחדש דבר ,מקסימום עוד שם שעשה קצת רעש
אבל לא מביא שום בשורה -עוד פוליטיקאי חסר משמעות.
ציינתי שהציור מאוד דומה והרעיון של ״נחש״ משתרבב בו בצורה מוצלחת.

• הוסף לסימניות
לא הבנת !
אין בשורה במועמד בני גנץ כי הוא לא מחדש דבר ,מקסימום עוד שם שעשה קצת רעש
אבל לא מביא שום בשורה -עוד פוליטיקאי חסר משמעות.
ציינתי שהציור מאוד דומה והרעיון של ״נחש״ משתרבב בו בצורה מוצלחת.
עכשיו הבנתי! מסכים עם דבריך!

• הוסף לסימניות
תמונה שווה אלף מילים, אבל כמה מילים מאחורי הקריקטורה.
מי שמצוי בסביבת הקבינט (אני גר לא רחוק מהכנסת) יודע שבמשך שנים ביבי מכנה את גנץ ׳איטריה רטובה׳.
זה מה שנתן לי את ההשראה לקריקטורה המצורפת, אלא שאתמול אחרי הראיון הראשון שגנץ התראיין הבנתי שהוא גם קצת נחש, וכך התחברו שתי השראות לדמות אחת :)
נכנסת לפורום ברצינות כל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
בעז"ה לא!!
הייתי נותן לגוף הנחש טקסטורה של נחש כי אני לא הייתי בטוח שזה נחש..
זה לא לגמרי נחש, הכל התחיל באטריה הרטובה.
ופורים כל השנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה