שיתוף קריקטורה - עד החתונה זה (לא) יעבור..

• הוסף לסימניות
מכירים את המשפט הזה? "עד החתונה זה יעבור".. כבחור ישיבה שמוקף במעשנים כבדים, כשושנה בין החוחים, אני שומע לעיתים קרובות את המשפט "אני מעשן עד החתונה"..
משפט שבדרך כלל לא מוכיח את עצמו..
אז רציתי לצייר את זה..
שילבתי בין רגע שבירת הכוס בחופה, לתנוחת כיבוי הסיגריה האופיינית..
סיגריות.png

מה אומרים?
מעביר את המסר?...

• הוסף לסימניות
מכירים את המשפט הזה? "עד החתונה זה יעבור".. כבחור ישיבה שמוקף במעשנים כבדים, כשושנה בין החוחים, אני שומע לעיתים קרובות את המשפט "אני מעשן עד החתונה"..
אז רציתי לצייר את זה..
צפה בקובץ המצורף 575491

מה אומרים?
מעביר את המסר?...
לא משכנע!

• הוסף לסימניות
אז רציתי לצייר את זה..
צפה בקובץ המצורף 575491

מה אומרים?
מעביר את המסר?...
אני הייתי כותבת במסר:
עד החתונה זה לא יעבור.

• הוסף לסימניות
אגב, הציור מקסים ומאד ממחיש את הקטע שהכלה מחכה, כי כבוד חתנה צריך לכבות את הסיגריה המסריחה.
אולי מסר של:
היא מחכה שתכבה את הסיגריה

כביכול השידוך שלו מעכב כי היא תגיע רק אחרי שלא יהיה עשן ושריד לריח הסיגריות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז רציתי לצייר את זה..
צפה בקובץ המצורף 575491

מה אומרים?
מעביר את המסר?...
לציניקנים זה די מעודד...נשמע טוב גם להתחתן וגם לכבות סיגריה , כאילו להספיק עוד אחד...
לא מספיק טראומטי
ולא ברור מה רצית להעביר

• הוסף לסימניות
רעיון חזק ביותר !!!
הרעיון מובע בצורה מושלמת !!!

• הוסף לסימניות
wow
wow
wow
כמה עצוב ונכון

• הוסף לסימניות
אולי קצת אכזרי
אבל הייתי מוסיפה עוד איור שמראה חופה וסיגריה שמבעירה את השמלה.
זה לא עובר.
זה מבעיר.
(ובאמת, עישון יוצר הרבה קושי... רוב הנשים לא מסוגלות לשאת את הריח הזה.)

• הוסף לסימניות
wow
wow
wow
כמה עצוב ונכון
אולי קצת אכזרי
אבל הייתי מוסיפה עוד איור שמראה חופה וסיגריה שמבעירה את השמלה.
זה לא עובר.
זה מבעיר.
(ובאמת, עישון יוצר הרבה קושי... רוב הנשים לא מסוגלות לשאת את הריח הזה.)
אכן. הלוואי וזה ישפיע על מישהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה