קריקטורה עצמית

• הוסף לסימניות
לצורך פרוייקט מסויים עלי להגיש קריקטורה או איור המבטא את עבודתי או קורות חיי,
לאחר מחשבה מרובה וסתם קשקושים, זה מה שיצא:
אשמח לשמוע מה דעתכם.....

קבצים מצורפים

• לוגו.PNG
    לוגו.PNG
    KB 145.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ציור יפה
כמה הערותף
הגלובוס שונה בסגנון שלו מהקו הציורי הכללי-
נראה כמו תמונה שעובדה בפוטושופ
אולי עשית את זה בכוונה, אין לי מושג
אבל זה נראה קצת 'מאולץ'.

הדמות- חמודה ממש! את יודעת שהיא אמורה להיות את...
הכיתוב- מובלע, בקושי רואים אותו (אולי תבני טיפוגרפיה מענינת מהכתב)
החיתוך של הכדור- לא מוצלח.

הרעיון יפה!

• הוסף לסימניות
מתוק ביותר, תזהרי שלא יתפס לך הצוואר, או שתיפול לך המטפחת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2225747:
ציור יפה
כמה הערותף
הגלובוס שונה בסגנון שלו מהקו הציורי הכללי-
נראה כמו תמונה שעובדה בפוטושופ
אולי עשית את זה בכוונה, אין לי מושג
אבל זה נראה קצת 'מאולץ'.

הדמות- חמודה ממש! את יודעת שהיא אמורה להיות את...
הכיתוב- מובלע, בקושי רואים אותו (אולי תבני טיפוגרפיה מענינת מהכתב)
החיתוך של הכדור- לא מוצלח.

הרעיון יפה!

הגלובוס זו תמונה מודבקת, וזה דווקא בכוונה,
דווקא חשבתי לשים את הכדור בלי חיתוך אבל משו שמה לא הסתדר לי, אני מקווה שאתגבר על זה. (כשהוא שלם זה הרבה יותר יפה...)
תודה על ההערות וההארות!!!:):):)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הרעיון.
לדעתי, צריך ללטש. יכול להיות שאת התמונה צריך לעמעם קצת ולהדגיש עליו את החיוכים, אבל הבסיס מצויין!

• הוסף לסימניות
קצת קיטצ'

אבל יפה למרות זאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה