קריקטוריה אקטואלית לאווירת הימים---

• הוסף לסימניות
אני מציירת ודומעת--- מהמצב ומעייפות נוראה.
טוב, בבוקר אני יבדוק את הנזקים (צביעה עם עיניים חצי עצומות) מקווה שיצא מוצלח.
אשמח לקבל את חוות דעתכם המצוינת, כל תגובה בונה ומקדמת!
נ.ב. מזהים כבר ציור שהוא שלי?

הרעיון הוא- שיש אחד הטוען שבכוחו לעצור את הגרעין האירני, כשעל החצר האחורית שלו הוא לא מצליח להשתלט.
פותח ביחד עם אבי שליט"א וכמה מאמרי אקטואליה מעניינים.
צפה בקובץ המצורף 257146

קבצים מצורפים

• התחממות ערבית.PNG
    KB 209.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
כבר אמרו פה בצדק שיש לך את זה.

• הוסף לסימניות
מדהים! ועצוב עד כמה שזה נכון ומשקף את המציאות!

• הוסף לסימניות
ממש יפה,נכון ומבטא.
רק אם יורשה לי, האחד המסויים הזה שאליו התכוונת- חסר כמה סימנים בולטים אצלו:
הצד הימני של שפתו עולה כלפי מעלה בצורה בולטת למדי, הגבה השמאלית מורמת גם היא באופן יחסי, האף סולד ולא עגול. בהצלחה:)

קבצים מצורפים

• הורד.jpg
    KB 4.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;1790829:
ממש יפה,נכון ומבטא.
רק אם יורשה לי, האחד המסויים הזה שאליו התכוונת- חסר כמה סימנים בולטים אצלו:
הצד הימני של שפתו עולה כלפי מעלה בצורה בולטת למדי, הגבה השמאלית מורמת גם היא באופן יחסי, האף סולד ולא עגול. בהצלחה:)

וואו, מעולם לא הבחנתי בזה (שוין,, אני לא מהתחום :cool:)

ואכן, בעיון מחודש - קצת ביקורת בונה - אם היו מבודדים את הרקע והכיתוב והייתי רואה רק את הפדיום כנראה שלא הייתי מזהה את רוה"מ

• הוסף לסימניות
מה שבטוח רואים התקדמות ניכרת מיצירה ליצירה,הקריקטורה מאוד אותנטית וכואבת.

• הוסף לסימניות
מיוחד!
זה מזכיר מאוד את הקריקטורה שעשיתי השבוע בעיתון במבשר..
(אולי העלה את זה לכן מחר...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן זאב;1791137:
מיוחד!
זה מזכיר מאוד את הקריקטורה שעשיתי השבוע בעיתון במבשר..
(אולי העלה את זה לכן מחר...)

אשרי שכיוונתי לדעת גדולים...

• הוסף לסימניות
יפה. צריך פרצוף מעט יותר מוארך, לדעתי.
אגב, הירידה לא נכונה כ"כ. נתניהו לא התעסק כעת באיום האיראני, ובודאי שלא בהתעלמות מהמצב כאן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באקינגהם;1791234:
יפה. צריך פרצוף מעט יותר מוארך, לדעתי.
אגב, הירידה לא נכונה כ"כ. נתניהו לא התעסק כעת באיום האיראני, ובודאי שלא בהתעלמות מהמצב כאן...

כנראה ולא קראת את השורות שכתבתי. כוונתי הייתה שנתניהו מתיימר להצליח למגר את האיום האיראני כשעל הזירה הפרטית סביבו הוא לא מצליח להשתלט (כמובן שבימים כמו אלה, כל יום משתנים פני הדברים)
זו הייתה הנקודה. ולא שהוא מתעלם מהאיום פה ומתמקד ברחוק.

• הוסף לסימניות
נו נו. הזירה האיראנית מורכבת, אך יש כלים להתמודד איתה, מה שאין כל כך בטרור של יחידים.

• הוסף לסימניות
חזקק!!!
צריך לפרסם את זה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באקינגהם;1794898:
נו נו. הזירה האיראנית מורכבת, אך יש כלים להתמודד איתה, מה שאין כל כך בטרור של יחידים.

זו לא הבמה, אבל יש מה להתווכח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה