קרית גת- בני ברק הלוך- חזור

• הוסף לסימניות
אני צריכה להגיע מחר לקרית גת מבני ברק. ראיתי באתר של מטרופולין, שיש קו 550 בשעה 11, שזאת שעה סבירה.
אבל אחר כך, לפי האתר, אני תקועה בקרית גת עד 15.30!!!
זה נכון?
יש דרך אחרת לחזור לבני ברק? מוקדמת יותר?

• הוסף לסימניות
צרת רבים.... :rolleyes:

אולי במשך הזמן, עם ההגירה ההמונית לקרית גת, יתוגברו קצת הקווים...

(היה לפני תקופה בני ברק - קרית גת ב-9:00 בבוקר, וקרית גת- בני ברק ב13:00, ובמקום לתגבר, פשוט הורידו קוים ! :eek:)

באתר של אגד יש את הקווים הישירים (550, 557), מטרופולין עושה לת"א - קו 375 - ומשם את יכולה לקחת אוטובוס לבני ברק. (נראה לי ש-160, 240)

יש לך רכבת מקרית גת, כל חצי שעה / שעה, עד לת"א / בני ברק.

כשנעבור לקרית גת נעשה קצת בלאגן (כלומר, סדר) בנושא, כדרכנו בקודש ;) :)

ואגב, 550 מקרית גת לבני ברק הוא כמדומני ב- 15:05. (הרווחת 25 דקות במקרה שלא יאחר... הוא מגיע מערד)

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן הייתי צריכה להגיע לקרית גת בשעה שלא היה אוטובוס ונסענו עם הסעה קבועה
אני לא זוכרת פרטים אבל תנסי לברר אצל הקרית גתים אם יש עוד הסעות כאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1263913:
לפני כמה זמן הייתי צריכה להגיע לקרית גת בשעה שלא היה אוטובוס ונסענו עם הסעה קבועה
אני לא זוכרת פרטים אבל תנסי לברר אצל הקרית גתים אם יש עוד הסעות כאלה

אולי את מתכוונת לאייל הסעות?

איני יודעת אם הוא עדיין קיים :rolleyes: (אולי המספר פשוט לא מעודכן אצלי)

בכל מקרה, הוא נכנס להרבה יישובים בסביבה, קוממיות, חזון יחזקאל ועוד... כך שהדרך היתה ארוכה יותר מאוטובוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה