זרקור מקומי קרית גת -הכל על צפון ומערב זוכים ודירות

@בית שמשניק או האם משהו יודע אם הגרלה 2342 קרית גת צפון טריסון כבר התחילו לשווק ולחלק הדירות של מחיר למשתכן או לא?
אני נמצא במס' ממתינים 50 מתוך 190 האם יש סיכוי או לא?
השאלה שלי הוא דחוף האם לקנות דירה בשוק החופשי שהציעו לי
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
הוא אברך צעיר וטוען שלא יוכל לעמוד במשכנתא, יש משהו איך אפשר לעזור לו שלא יצא דפוק סתם
הוא טוען שבמקום לגור 7 שנים בירושלים ולהרוויח חצי מיליון ולקנות דירה בבי"ש [לצורך הענין] בעוד חצי מיליון ש"ח מהמחיר של עכשיו, אז אולי כדאי כבר עכשיו לקנות דירה בבי"ש, ולא לגור בשכירות 7 שנים ואז לא הרוויח ולא הפסיד...
האם זה נכון???

פשוט כמה מייבינים הסבירו לו שצריך לקנות דירה רק היכן שבסוף אתה יכול לגור שם...
לפני שהוא עושה צעדים גורליים, שישפיעו על החיים שלו עוד עשורים קדימה(!), תשלח לו במייל את המאמר המצ"ב, שיקרא בעיון, וייתן גם לאבא ולשווער שיקראו, אח"כ שיעשה מה שהוא מבין.

מה הכוונה? מה ההשפעה?
עוד כמה חודשים טובים עד שיהיה אפשר לבנות.
הזמנה לבחירת דירה יכולה להתבצע באמת לפני היתר מלא אך בכפוף לאישור החברה שמפקחת על ההגרלות מטעם משרד השיכון.

עוד כמה חודשים טובים עד שיהיה אפשר לבנות.
הזמנה לבחירת דירה יכולה להתבצע באמת לפני היתר מלא אך בכפוף לאישור החברה שמפקחת על ההגרלות מטעם משרד השיכון.
בכל מקרה א"א לזמן זוכים כי זה היתר על מתחם אחד מתוך 3 בהגרלה 2345

בעיקרון אין כח להתווכח אם מי שלא מבין קצת בכלכלה (ודאי לא בכתב)
אתה יכול להתקשר אלי ואני יענה לך בשמחה או שתשאל מבינים בתחום ולא בכולל (שחושבים שמבינים)
ובקצרה ריבית המשכנתא זה 5 % לפח ושכירות זה 3 %
ועד שיבנה תרוויח את ריבית המשכנתא אמנם שיחילו לבנות תשלם ריבית חלקית אבל זה הפסד של 50 א'
ואם יעלו המחירים לא תפסיד כי יש לך דירה (ואם ירדו תוכל לבטל)
ושוב תתיעץ באשכול של מחיר למשתכן שם יענו לך וכבר טחנו את זה שם מספיק ואתה יכול לעשות חיפוש
מה שבטוח שזה טעות טראגית לבטל מחיר למשתכן
האם יש מישהו שיואיל להפשיט את הדברים, זה מאוד מעניין אותי

שלום וברכה, אשמח להצטרף לקבוצת הזוכים בקרית גת מערב, שלחתי מיילים לכל הכתובות שהופיעו כאן בהודעות הקודמות, אך בפועל לא קיבלתי כל מענה, אודה לקבלת מידע עדכני, תודה רבה.

שלום וברכה, אשמח להצטרף לקבוצת הזוכים בקרית גת מערב, שלחתי מיילים לכל הכתובות שהופיעו כאן בהודעות הקודמות, אך בפועל לא קיבלתי כל מענה, אודה לקבלת מידע עדכני, תודה רבה.
אתה רוצה במייל או בצ'אט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה