זרקור מקומי קרית גת -הכל על צפון ומערב זוכים ודירות

קבצים מצורפים

• 1753081830686 (1).png
    1753081830686 (1).png
    KB 493.8 · צפיות: 17
מה באמת? של איזה קבלן רייסדור? זה יקר! מה הבשורה? בפרט כשמשווקים רק דירות 5 /6 חדרים!
שלא הולך בפרסום בעיתון או ב-20/80 או משכנתא עלינו בקיצור הכל חוץ מהמילים הנדרשות ירידות מחירים (מה לעשות זה פריפריה לא מרכז)
יורדים לציבור ועושים כנסים ומשכנעים מקרוב - חיקוי של הכנסים של הפריפריות שנחל הצלחה
רק שבשונה משם שמכרו הכי בזול כאן כולם מוכרים הכי יקר (זה הקבלנים הכי יקרים בערים אלו שלא הצליחו למכור בעיתון) כך שלא מומלץ ללכת לשם ולדעתי יצאו מאוכזבים (ומי שרוצה לקנות שיבדוק אם קבלנים אחרים לידו לא מוכרים יותר בזול
לדוגמא
בבי"ש- ביד 2 חדש הרבה יותר זול מקבלן
רכסים-פריפריה יקרה יותר משוויה
עפולה-יש לפחות 10 קבלנים שמוכרים שם (יש יקרים ויש זולים)

אולי עם התפתחות זו, האפשרות לפתוח קהילה בעיר הישנה יותר רלוונטית?
תפתח דוכן מחוץ לכנס ותצעק... בעיקרון, גם בלי קשר זה רעיון מצוין אבל ממש לא פשוט לביצוע.

אגב, הוא מתכוון לקהילה ליטאית למי שלא הבין.

אולי עם התפתחות זו, האפשרות לפתוח קהילה בעיר הישנה יותר רלוונטית?
שוב כרגע המחירים במערב יקרים (מנסים להשוות לכמי גת -צפון)
ואני לא רואה ציבור ליטאי שמוכן לשלם ע"ז ויקרה אחד מה-2 או חסידים פרייארים שיקנו או שהקבלנים יתיבשו (כמו בכל הארץ) ויורידו מחירים שלנו זה אומר לא לקנות במערב עד שהמחירים יחזרו להיות שפויים ולצנן התלהבות
מה גם שזה לא כ"כ מציאה לקנות יקר באתר בניה שאין שם כלום חוץ מחול שיש לך פריפריות יותר זולות עם כל המעטפת (לחסידים קצת שווה כי יש להם את הקריה סמוך)

תפתח דוכן מחוץ לכנס ותצעק... בעיקרון, גם בלי קשר זה רעיון מצוין אבל ממש לא פשוט לביצוע.

אגב, הוא מתכוון לקהילה ליטאית למי שלא הבין.
כמה חברים אמרו לי את זה שיש הרבה ליטאים שקנו דירות בדגש על ניסיונות (או ניסיון אחד לפחות) להגיע לגור,
ולכן הגעתי לכאן לשאול את זה, ומתברר לי שלא כך הם הדברים, אולי חלק מבעלי הדירות מכרו,
אבל אני לא רואה הענות רבה לכך... ובקיצור אולי אחרי האכלוסים של קרית גת מערב יהיה אפשר לדבר על זה...

כמה חברים אמרו לי את זה שיש הרבה ליטאים שקנו דירות בדגש על ניסיונות (או ניסיון אחד לפחות) להגיע לגור,
ולכן הגעתי לכאן לשאול את זה, ומתברר לי שלא כך הם הדברים, אולי חלק מבעלי הדירות מכרו,
אבל אני לא רואה הענות רבה לכך... ובקיצור אולי אחרי האכלוסים של קרית גת מערב יהיה אפשר לדבר על זה...
היום כל אחד שקונה בפריפריה מנסה לפתוח קהילה (לא הוא, שיעבדו בשבילו)

שוב כרגע המחירים במערב יקרים (מנסים להשוות לכמי גת -צפון)
ואני לא רואה ציבור ליטאי שמוכן לשלם ע"ז ויקרה אחד מה-2 או חסידים פרייארים שיקנו או שהקבלנים יתיבשו (כמו בכל הארץ) ויורידו מחירים שלנו זה אומר לא לקנות במערב עד שהמחירים יחזרו להיות שפויים ולצנן התלהבות
מה גם שזה לא כ"כ מציאה לקנות יקר באתר בניה שאין שם כלום חוץ מחול שיש לך פריפריות יותר זולות עם כל המעטפת (לחסידים קצת שווה כי יש להם את הקריה סמוך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה