- הוסף לסימניות
- #1,041
לא - כמו בכל ההגרלות שבמערב ק"גהגרלה 2409 קראו כבר לזוכים?
תודה רבה.
לא - כמו בכל ההגרלות שבמערב ק"גהגרלה 2409 קראו כבר לזוכים?
תודה רבה.
זה כולל גם את מס' 2348?לא - כמו בכל ההגרלות שבמערב ק"ג
2348 הוא בצפון ק"ג לא במערב, אין לי מושג מה המצב שם. היו הגרלות שהיה כבר חתימת חוזה בצפון.זה כולל גם את מס' 2348?
מה עם 2349?זה כולל גם את מס' 2348?
במערב - אין היתריםמה עם 2349?
1. לווינדור בקריה יש היתר בתנאים על 30 יחי"ד!במערב - אין היתרים
הי אשמח לשוחח איתך על הזכיה שם כי גם אני זכיתי שם, אם תוכלו להתקשר ל 052זכינו בהגרלה מספר 2353 לפרויקט 7 של קבלן מ.ב.צ. יזמות והשקעות בע"מ,
מה הצפי לבחירת הדירה ותחילת התשלומים?
יש לנו כרגע הון עצמי וחשוב לנו לדעת לעוד כמה זמן נצטרך אותו כדי שנוכל למקסם את הרווח ממנו.
info @ maharava.co.il
הי אני בדיוק מגלה עכשיו באתר של דירה בהנחה שאני נמצא במקום 11 ברשימת המתנה בהגרלה הזאת, האם זה מתעדכן אוטומטית באתר שיש ביטולים והמקום שלי מתקדם? וכן אשמח לכל מידע על ההגרלה הזו והאם הזוכים קיבלו הודעה על התקדמותתודה על המענה המקצועי
לפי חישוב זה, כשיגיע למס' 15 ברשימת ההמתנה הוא יכנס לטווח ה-20% ?
(מעלה משרשור אחר) מדובר במכרזי דיור להשכרה.עלו חוברות מכרז לשני המכרזים בקרית גת מערב!
אפשר קישור לשרשור?(מעלה משרשור אחר) מדובר במכרזי דיור להשכרה.
אפשר קישור לשרשור?
www.prog.co.il
היה טעות במיקום.והיה עוד דיון ב30 הקודמים שאושרו מעניין למה
לפי הבנתי עדיין לא קנו, רק נרשמו לקנייה וגם זה לא הרבה, (אולי יש התפתחות לאחרונה שאני לא יודע?)ואגב לאלו שכבר קנו אצלם הם לוקחים על התוספת רק 10000 ש"ח למ"ר תוספת שזה אומר 70000 ש"ח על ה7 מ"ר שהוסיפו (למרות שזה ממ"ד ועלות הבניה יקרה יותר)
למי שנרשם לקניהלפי הבנתי עדיין לא קנו, רק נרשמו לקנייה וגם זה לא הרבה, (אולי יש התפתחות לאחרונה שאני לא יודע?)
המחיר כרגע לא רק שלא התייקר אלא הוזל מהמחיר הראשוני, ועומד כרגע על 2.160, אחרי התוספת בממ"ד!
וגם מחיר זה אינו המחיר הסופי וככל הנראה הם יורידו עוד במחיר. (כולל בהטבות ועוד)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים