זה מה שאני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,061
בזה אני חלוק עליךגם מחיר זה אינו המחיר הסופי וככל הנראה הם יורידו עוד במחיר. (כולל בהטבות ועוד)
בזה אני חלוק עליךגם מחיר זה אינו המחיר הסופי וככל הנראה הם יורידו עוד במחיר. (כולל בהטבות ועוד)
בא נכנס לנתונים הפשוטים: ברוב הפרויקטים בארץ אין עליית המחירים, אלא המחירים עומדים!בזה אני חלוק עליך
אני לא אמרתי שהמחיר יעלה אלא שהוא לא ירד לדעתי כי 17000 למ"ר אני לא חושב שיהיה יותר זול ויכול מאוד להיות שאני טועהבא נכנס לנתונים הפשוטים: ברוב הפרויקטים בארץ אין עליית המחירים, אלא המחירים עומדים!
ולא רק זה אלא שנותנים הטבות בחלק שמגיעים מהמקרים למאות אלפי ש"ח! מה שמגלם בתוכו ירידת מחירים,
אם זה לא מספיק יש גם פרויקטים בארץ שהמחירים גם יורדים רשמית!
אז למה שכאן בקרית גת יהיה אחרת?
לא רק זה יש סיבה שהמחירים ירדו עוד כי התכנון הוא לציבור החרדי ואין שדרוגים יקרים בריכה וכדו',
ומה לעשות הציבור החרדי לא ישוש לקנות דירות בקרית גת ב 2.2 M ש"ח,
אני לא רואה זוג שיכולים לקנות דירת 3 חדרים טובה מאוד ברמה ד' ב200,000 ש"ח פחות, שירחיק את ק"ג!
גם כאן בקרית גת החסידויות המבוססות כאן היטיב עם כל המוסדות ועוד, (שבעצם הם הרוב המוחלט)
לא מאוד מתלהבים על זה, כי יש להם בקריה הכל, נכון שיהיו קצת שאולי יקנו, אבל הרוב המוחלט לא יקנה,
ואני כותב את זה כתושב קרית גת שבונה ע"ז בעתיד אם ואני יראה בעוד כמה שנים שזה מתפתח...
אני רוצה שהשכונה תצליח ואני גם מאמין בכך (וזו אחת הסיבות שעברתי לק"ג)
אבל בוא נהיה ברורים, יש מאוד קצת אנשים שיקנו כרגע בקרית גת מערב דירה!
וברגע שאין ביקוש המחירים יורדים ואחרי שהמחירים ירדו לפער משמעותי ע"פ בית שמש זה יהיה משהו אחר לגמרי!
אני מבין שהגרלתם במחיר למשתכן, אל תדאג הגרלת פיס ואתה רחוק מלהפסיד...
מה גם שאולי לקראת האיכלוסים המחירים יעלו.
הם שותפים של וינדור כך שכנראה זה בערך באותו זמןהגרלה של עמרם אברהם במערב קרית גת למישהו יש מושג מה הצפי
www.prog.co.il
צודק כתבתי את זה כבר כמה פעמים,בא נכנס לנתונים הפשוטים: ברוב הפרויקטים בארץ אין עליית המחירים, אלא המחירים עומדים!
ולא רק זה אלא שנותנים הטבות בחלק שמגיעים מהמקרים למאות אלפי ש"ח! מה שמגלם בתוכו ירידת מחירים,
לא רק זה יש סיבה שהמחירים ירדו עוד כי התכנון הוא לציבור החרדי ואין שדרוגים יקרים בריכה וכדו',
אני לא רואה זוג שיכולים לקנות דירת 3 חדרים טובה מאוד ברמה ד' ב200,000 ש"ח פחות, שירחיק את ק"ג!
גם כאן בקרית גת החסידויות המבוססות כאן היטיב עם כל המוסדות ועוד, (שבעצם הם הרוב המוחלט)
לא מאוד מתלהבים על זה, כי יש להם בקריה הכל, נכון שיהיו קצת שאולי יקנו, אבל הרוב המוחלט לא יקנה,
ואני כותב את זה כתושב קרית גת שבונה ע"ז בעתיד אם ואני יראה בעוד כמה שנים שזה מתפתח...
וברגע שאין ביקוש המחירים יורדים ואחרי שהמחירים ירדו לפער משמעותי ע"פ בית שמש זה יהיה משהו אחר לגמרי!
תודה רבה על המענההם שותפים של וינדור כך שכנראה זה בערך באותו זמן
כרגע הכי מתקדם מכל הקבלנים האחרים! אני לא יודע מה יהיה בבנייה?ומה צפי ההמתנה לפרוייקט של ווינדור
מאיפה אתה יודע שהם שותפים?הם שותפים של וינדור כך שכנראה זה בערך באותו זמן
מה המחיר למ"ר בקריה?בא נכנס לנתונים הפשוטים: ברוב הפרויקטים בארץ אין עליית המחירים, אלא המחירים עומדים!
לא הצלחתי להבין אתה משווה דירת 3 חדרים ל5?אני לא רואה זוג שיכולים לקנות דירת 3 חדרים טובה מאוד ברמה ד' ב200,000 ש"ח פחות, שירחיק את ק"ג!
מודיעין עסקי על חברת וינדור בקריה מראה שהבעלים הם מוטי וינריך ועמרם אברהםמאיפה אתה יודע שהם שותפים?
בכל מקרה עמרם אברהם לא הגישו בקשות להיתר על המתחמים שלהם רק על החלק של וינדור בקריהמודיעין עסקי על חברת וינדור בקריה מראה שהבעלים הם מוטי וינריך ועמרם אברהם
קישור
https://www.checkid.co.il/company/ווינדור-בקריה-בע~מ-516874005
גם הייתה כתבה במשפחה
וגם שאלתי מישהו בשיווק של עמרם אברהם
צפה בקובץ המצורף 2121788
אגב מתי זה התפרסם?מודיעין עסקי על חברת וינדור בקריה מראה שהבעלים הם מוטי וינריך ועמרם אברהם
קישור
https://www.checkid.co.il/company/ווינדור-בקריה-בע~מ-516874005
גם הייתה כתבה במשפחה
וגם שאלתי מישהו בשיווק של עמרם אברהם
צפה בקובץ המצורף 2121788
סוכותאגב מתי זה התפרסם?
מחיר ממוצע סביב 18,000 למ"ר.מה המחיר למ"ר בקריה?
אז למה אתה חושב שבמערב יעלה פחות מ17000?מחיר ממוצע סביב 18,000 למ"ר.
כי היום זה עפראז למה אתה חושב שבמערב יעלה פחות מ17000?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים