דרוש מידע קרית גת - מי מכיר?

מכיון שגבולות המתחרדים והקריה הישנה צומחים כל הזמן ובעתיד הנראה לעיןיתבססו שכונות המתחרדים לעצמם ויהוו
שכונות שאינם נסמכים על הקריה.
יתחיל לקרות אי"ה בתחילת החורף, כשעשרות משפחות חסידיות (חלקם משפחות עם כמה ילדים)
עם ילדים חסידים יסתובבו באזור וישנו את האווירה...
מה שכמובן יביא עוד משפחות לאזור-וירחיב את אזור המתחרדים, מכיוון שהאזור הזה יתחיל להיות עוגן לחרדים.

לשם הדוגמא,
מכל הקהילות החדשות שבאו לעיר רכשו כרגע כ25 דירות כשמאידך גבולות המתחרדים הוגדלו ביותר מ25 בנינים
נכון שהם לא הקונים היחידים אבל זה לא יוצר ביקוש חסר תקדים כמו שיש כאלו שמנסים לצייר את זה

לשם הדוגמא,
מכל הקהילות החדשות שבאו לעיר רכשו כרגע כ25 דירות כשמאידך גבולות המתחרדים הוגדלו ביותר מ25 בנינים
נכון שהם לא הקונים היחידים אבל זה לא יוצר ביקוש חסר תקדים כמו שיש כאלו שמנסים לצייר את זה
לסבר את האוזן חלק מהבנינים עם יותר משישים דיירים!!! (בנינים עם כמה כניסות)

אין לי כוח להכנס כאן למחירים המדוייקים שכן נמכר5/דווחו וכו
רק מה שאני חושב שכולם מודים
שהצטמצם הפער בין הקריה הישנה/מתחרדים לבין הקריה חדשה

אציין לתשומת לב
דירה 4 חד' בקריה הישנה (כמובן ללא מרפסת)
היא זולה רק במעט מדירה 3 חד' + מרפסת סגורה בקריה החדשה

כך שמי שדחוף לו מעלית/ממ"ד/מגורים בקריה החדשה
בהחלט שווה לשקול לקנות 3 + מרפסת סגורה
או לחילופין אופציה לסגירת מרפסת

לא קראתי את התגובות האחרונות אבל אני חשה צורך להגיב
אנחנו מחפשם בקרית גת,
דיברנו עם מתווכים והמחירים ( אחרי להוריד ) הם באזור ה1.2 לדירת 3.5 חדרים במתחרדים ( אזור שד' גת המתחרד, גאון הירדן וכו' ) לדירות בקומה שניה שלישית
אנשים קונים במחיר הזה! מהכירות אישית
גם בלי תיווך!
וכן, גם אנחנו כנראה נקנה...
ויותר מזה, אם לא נקנה עכשיו נקנה באותו מקום בתוספת של 50 אל"ש...
אלו המחירים.....
חבל? אולי, יקר? יכול להיות, עובדה? כן.
ולא, אני לא מתווכת

לא קראתי את התגובות האחרונות אבל אני חשה צורך להגיב
אנחנו מחפשם בקרית גת,
דיברנו עם מתווכים והמחירים ( אחרי להוריד ) הם באזור ה1.2 לדירת 3.5 חדרים במתחרדים ( אזור שד' גת המתחרד, גאון הירדן וכו' ) לדירות בקומה שניה שלישית
אנשים קונים במחיר הזה! מהכירות אישית
גם בלי תיווך!
וכן, גם אנחנו כנראה נקנה...
ויותר מזה, אם לא נקנה עכשיו נקנה באותו מקום בתוספת של 50 אל"ש...
אלו המחירים.....
חבל? אולי, יקר? יכול להיות, עובדה? כן.
ולא, אני לא מתווכת
אורך רוח זה מה שדרוש...
יש דירות טובות בסכומים הרבה יותר נמוכים
התמקחות טובה תביא אתכם לתוצאה מדהימה שלא חשבתם
מנסיון רב!!!
שימו לב!
לפעמים דירות הם בבלעדיות ואז קצת יותר קשה להתמקח
הפתרון הוא למצוא את הדירות שאינם בבלעדיות כמו"כ להמתין לירידת הבלעדיות

אורך רוח זה מה שדרוש...
יש דירות טובות בסכומים הרבה יותר נמוכים
התמקחות טובה תביא אתכם לתוצאה מדהימה שלא חשבתם
מנסיון רב!!!
שימו לב!
לפעמים דירות הם בבלעדיות ואז קצת יותר קשה להתמקח
הפתרון הוא למצוא את הדירות שאינם בבלעדיות כמו"כ להמתין לירידת הבלעדיות
כלל יסוד לקניית דירה בכל מקום בארץ!!!

היום בקו לקו [עיתון מקומי בקרית גת]
עשרות עשרות מודעות על דירות גם בקריה החדשה וגם בישנה ובמתחרדים
הגעתי למסקנא שמישהו חייב להעלות ליד 2 את כל העיתונים האלה זה שוק שלם שלא מספיק מוכר. [כולל הרבה דירות לל''ת!].
יכול להועיל להוריד קצת את הלחץ המדומה של המתווכים שאין דירות
עכ''פ אין מצב שאתם מדברים עם מתווך בלי לעבור על העיתון ולראות איזה היצע מטורף יש

נערך לאחרונה ב:
הגעתי למסקנא שמישהו חייב להעלות ליד 2 את כל העיתונים האלה זה שוק שלם שלא מספיק מוכר. [כולל הרבה דירות לל''ת!].
יש לי את העיתון. אתה מבין שזה קצת טירחא לצלם ולהעלות לאתר. אולי @פתרון דיור יעשה את זה, הוא מאוד מבין במחירי הדירות בקרית גת.

אפשר להעלות לכאן?

יש לי את העיתון. אתה מבין שזה קצת טירחא לצלם ולהעלות לאתר. אולי @פתרון דיור יעשה את זה, הוא מאוד מבין במחירי הדירות בקרית גת.
טוב, אם הם לא מעלים, אז תעלה אתה את העיתון לטובת כולם שכל המתעניינים יוכלו לראות את העשרות דירות שיש

יכול להועיל להוריד קצת את הלחץ המדומה של המתווכים שאין דירות
עכ''פ אין מצב שאתם מדברים עם מתווך בלי לעבור על העיתון ולראות איזה היצע מטורף יש
נכון. אגב רוב הדירות הם דירות שכבר שלש חודשים לפחות בשוק ולא נמכרים (בוודאי לא נחטפים כמו לחמניות חמות...)
יש בהחלט כמה וכמה דירות חדשות, מה שמוסיף עוד היצע לשוק המוצף ממילא!
החידוש בעיתון השבוע שיש ירידות מחירים רשמית על כמה דירות, על אחת כתוב ירדו במחיר,
ודירות נוספות ירדו במחיר למשל דירת 4 חדרים מ1.45 ל1.41, ועוד ירידות מחירים למי שעוקב טוב אחרי המחירים,
מה שבטוח שמה שכתבתי לפני כמה חודשים שאפשר להתמקח, כנראה התחזק והמחירים ירדו רשמית.

אולי נסכם בקצרה את ההתרחשויות האחרונות בקרית גת בשנה האחרונה +/ _
לפני כשנה שוק הנדל"ן התאושש מהמלחמה, עם ביקושים נקודתיים של בני משפחה שהביאו קרובים,
או סתם אנשים שהגיעו לקנות בעקבות עליית מחירי השכירות, וזה היה בגבולות הנורמה!
כל זה נגמר בשעה שכמה חסידויות התחילו לתכנן הקמת קהילות במתחרדים, אני לא יודע אם היה תיאום ביניהם...
ובשלב זה (מתחילת החורף) היו כמה טעויות שנעשו, 1.הגעה במסות לקנות דירות, ותושבי הערים החרדיות
שרואים כאלו מחירים לא יודעים להבין שזה מחיר יקר יחסית לאזור והתנפלו על האזור,
2. הגיעו גם אברכים שלא היו בטוחים בעצמם לקנות דירה, והגיעו בגלל המצב... והעלו את המחירים,
ולמשל היו דירות משופצות שיצאו בשדרות גת שהגיעו המון אנשים (לא יודע מס' מדויק)
בתוך כמה ימים לראות את הדירה, מה שהעלה את המחיר, ומי שקנה אותה קנה ביוקר,
3.אברכים מהקהילות נלחצו כשחבר שלהם סיפר שהוא כבר סגר על דירה, והוא שמע שיש ביקוש, תסגור כבר על דירה...
4.במצב כזה קלך יותק למתווכים לעלות את המחירים, (אווירת ביקוש, וחוסר ידע של הקונים במחירים)
5. היו אנשים עם דירות להשקעה ששמעו שיש ביקוש אז הם פרסמו את הדירה שלהם,
כי הם חשבו שיוכלו למכור ולקנות בעיר חרדית, וכשהתברר להם שזה לא ה מחיר שהם רצו לקבל,
אז הם הוציאו את הדירות שלהם מפרסום מה שיצר שוב אווירה שאין דירות, והדירות נגמרות, ולכן צריך לרוץ לקנות,
יש עוד כמה סיבות לכך אך הארכתי מספיק,
וסיבות אלו גרמו שבסוף החורף המחירים עלו בצורה דרסטית, וגם אני חשבתי שכבר אין כאן "בשורה"
ואף שיתפתי זאת עם אחת מהחסידויות (והם החליטו בהחלטה שהתבררה כנכונה) כן להמשיך הלאה,
והתפנית התחילה מאחרי פסח "כשהביקושים" ירדו, והתחילו הגיע דיווחים מהשטח שאפשר להתמקח על המחיר,
חיכיתי שבוע עד לפרסום כדי לראות שהמגמה ממשיכה, ואז פרסמתי אותה,
ומאז המגמה המשיכה והתעצמה עם הצפה של דירות ביד2 ואצל המתווכים,
מה שנתן אפשרות להתמקח גם על סכומים משמעותיים יותר, כרגע ההיצע גדל עוד יותר (מה שהביא @שמשון ירושלים )
כרגע לדעתי זה זמן טוב לקנות דיה במתחרדים, 1.המחירים ירדו 2. ואפשר להתמקח,
(יכול להיות שבעוד שבועיים המחירים ירדו עוד יותר, אני לא נביא...)
מה שבטוח שמי שמדבר ע"ז שאין דירות, או שהוא לא יודע או שהוא משקר, (או שהוא) מתווך, שיש לו אינטרס בכך...
וגם יכול להיות שלמתווך הזה ספציפי אין כרגע הרבה דירות אז אפשר ללכת לעוד מתווכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת