דרוש מידע קרם לחות והגנה לעור שמן מוצלח, יש דבר כזה????

• הוסף לסימניות
יש לי עור שמן, עם פצעונים, אני משתמשת בסבון פנים אקניל והוא מעולה.
הבעיה שהעור מתייבש וכשאני שמה כל קרם לחות שהוא (ד"ר עור וכו..) מיד נהיה לי פצעים.
אולי משהי שיש לה עור כמו שלי ותוכל לעזור לי?
חשוב לי קרם לחות קליל ורמת הגנה משמש גבוהה במיוחד!! מוכנה לשלם יקר על משהו ששוה...
אשמח להמלצות, תודה.

• הוסף לסימניות
+
הבעיה שהעור מתייבש וכשאני שמה כל קרם לחות שהוא (ד"ר עור וכו..) מיד נהיה לי פצעים.
חשוב לי קרם לחות קליל ורמת הגנה משמש גבוהה במיוחד!! מוכנה לשלם יקר על משהו ששוה...
אשמח להמלצות, תודה.
לכאורה הקרם לחות וההגנה לא מותאם למצב העור שלך
יש מוצרים מסויימים שיכולים להחמיר את המצב.
יכולה להמליץ לך על מוצרים טובים של חוה זינגבוים
אפשר להשיג אותם אצלי.

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות, תודה.
בוקר טוב,
מקווה שעוד אקטואלי,
וסליחה על האורך,
ראיתי כמה סרטונים מקוסמטיקאית גדולה (לפני שנה, לא זוכרת את שמה, אם אני אמצא את זה במיילים אנסה לשלוח לך) בכל אופן היא דיברה מאוד נגד קרם לחות שיש לו מקדם הגנה, היא אמרה שזה לעולם לא יכול לעבוד יחד!!! קרם לחות אמור להיות בעל כושר ספיגה, שיכנס לעור ויזין אותו וקרם הגנה אמור להיות מעל- למנוע חדירה (היא השתמשה בשמות החומרים שיש בכל אחד וסותרים ממש אחד את השני) , ולכן זה ממש אסון!!!, מה גם שקרם לחות צריך לשים על הבוקר כשקמים להזין את העור, וקרם הגנה- רק לפני היציאה לשמש, מה זה עוזר למשל כשחוזרים כבר בצהרים מהעבודה וזה כבר שעות אחרי ששמנו- כלום! אבל את ההזנה לעור הרסנו! ולכן הזהירה ממש מלשלב ביניהם.
ההמלצה שלה להשתמש בקרם הגנה טוב ומזין לשים בבוקר, ולפני היציאה (גם אם זה רק בהבדל של 20 דק' להתאפר ולשים קרם הגנה (המליצה על משהו שבא בספריי שמתיזים אפילו מעל האיפור ומתופפים עם האצבעות על הפנים לפיזור שלו) נראה לי שבפרט לסוג עור כמו שלך- שומני, זה ממש גרוע לשלב ביניהם.,
קחי קרם לחות טוב ומותאם, וכשאת צריכה קרם הגנה שימי אותו מעל האיפור! (כמובן גם מותאם)

חוץ מזה בסרטון אחר שחה ראיתי טיפ שלה לדעת אם הסבון שאת משתמשת טוב לך או לא, היא אמרה שאם אחרי השטיפה וניגוב קל (בנייר סופג) את מרגישה שאת צריכה דחוף קרם לחות כי יבש לך מאוד ולא נעים לך, סימן שהסבון לא נכון לעו שלך! סבון לא אמור בשום אופן לייבש, רק לנקות.
סליחה על האורך,
מקווה שעזרתי לכן
קת התעניינתי בנושא (דרך המחשב) כי רציתי לרכוש מוצרים טובים רק אחרי שאני באה עם ידע לקוסמטיקאית, כי אתן יודעות, שורה תחתונה כל אחת ממליצה לך על משהו אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה