דרוש מידע קרם לפאות עבור בחור חסידי

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

חל כאן בלבול קטן-

התגובות של אברימלה ושל כיסופים
מדברות על אותו קרם של - INDOLA
אני חושבת שהוא יחסית פחות מוכר וחבלללל
כדאי מאוד לנסות אותו.

• הוסף לסימניות
אגב, מעניין לשמוע צורות סלסול. כי כמה ששמים קרמים וג'ל, עדיין לא לכולם יוצא יפה. מה הסוד? (אולי אני סוטה מהנושא,

• הוסף לסימניות
מיץ לימון
ולמי ששם כאן אימוג'י צוחק, ניסית בכלל את זה?
בעלי וחברים שלו בשנות הישיבה היו מסדרים את הפאות עם מעט מיץ לימון, ולא ג'ל ח"ו ;) הוא אמר לי את הפטנט הזה.

זה באמת עובד, אבל לימון מחמצן את השיער, כלומר אחרי תקופה -בעיקר בקיץ יש סיכוי שתגלו שהשיער התיבש.

• הוסף לסימניות
יש משהו ממש פצצה!!
קוראים לו ג'ל ברזל
מספיק להמוןןןן זמן
קופסא שעולה 30 ש"ח
שמים ממש ממש טיפה
לא רואים כלום
ולא משאיר פתיתים

כזה-
הכי לא טבעי בעולם!!
מבריק ועושה את הפיאות אבן
טוב לילדים עם שיער חלק מאוד שרוצים שיחזיק להם יום שלם/ שבת וכו׳

ליום יום ממליצה על חסידיג׳ל בהתחלה נראה קשה אבל מתרכך ממש מהר ונראה טבעי ממש.

• הוסף לסימניות
הסוד ב
אגב, מעניין לשמוע צורות סלסול. כי כמה ששמים קרמים וג'ל, עדיין לא לכולם יוצא יפה. מה הסוד? (אולי אני סוטה מהנושא,
״הסוד״ בעיקר זה סוג השיער
מלא/ דליל
חלק/ מתולתל/ גלי וכו׳
והסוד השני- כמות הג׳ל
אני שמה מעט על שיער דליל וחלק מאוד
ככה השיער עומד אחד אחד ולא גוש מלא בג׳ל

• הוסף לסימניות
הכי לא טבעי בעולם!!
מבריק ועושה את הפיאות אבן
טוב לילדים עם שיער חלק מאוד שרוצים שיחזיק להם יום שלם/ שבת וכו׳

ליום יום ממליצה על חסידיג׳ל בהתחלה נראה קשה אבל מתרכך ממש מהר ונראה טבעי ממש.
הסוד הוא לשים אחרי שכבר מסולסל
ולשים ממש טיפה!!

• הוסף לסימניות
מנסיון הכי טוב זה קרם לחות של חברת קרמה בניחוח פסיפלורה, בצבע צהוב שמוכרים בכל חנות תמרוקים,
ועוד כלל לא צריך לשים על כל הפיאה, אלא מספיק לסובב חזק מאד באיזור העליו קרוב לראש ושם לשים וכך זה מחזיק את כל הפיאה בלי שרואים למטה כלום(כי לא שמים שם)

• הוסף לסימניות
לשים אחרי הסלסול והסירוק? זה נמרח בכלל אחיד? וזה לא הורס את הסלסול??

• הוסף לסימניות
יש ספר בשם אלירן ברב שפע בירושלים הוא מוכר קרם בדיוק כזה, לא זוכרת את השם אבל זה בקופסה סגולה.

• הוסף לסימניות
לא משנה איזה קרם תשימו, תדללו אותו עם מים
זה נותן מראה טבעי.

• הוסף לסימניות
מיץ לימון
ולמי ששם כאן אימוג'י צוחק, ניסית בכלל את זה?
בעלי וחברים שלו בשנות הישיבה היו מסדרים את הפאות עם מעט מיץ לימון, ולא ג'ל ח"ו ;) הוא אמר לי את הפטנט הזה.
אני שמעתי על מי סודה
לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
מאיפה הרעיונות המקוריים האלו???:rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש משהו ממש פצצה!!
קוראים לו ג'ל ברזל
מספיק להמוןןןן זמן
קופסא שעולה 30 ש"ח
שמים ממש ממש טיפה
לא רואים כלום
ולא משאיר פתיתים

כזה-
איפה משיגים באשדוד?

אני שמה את הג'ל של כיף, נראה כמו דבק פלסטי אחרי שמתייבש, ועכשיו סיימנו את הראשון שהחזיק לנו שנה בשימוש יומיומי לילד אחד ולשבת לשני ילדים
מחפשת משהו שלא רואים ובאותה הכמות
זה עונה על ההגדרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה