ללא מרגרינה קרם שוקולד ש'מזדלף'

• הוסף לסימניות
בס"ד

נכון שערב פסח וזה...
אבל שמחות יש ב"ה גם בזמנים עמוסים שכאלו.
קניתי בסיסי פבלובה ואני רוצה למלא אותם בזילוף קרם שוקולדי
מחפשת מתכון לקרם שוקולד טעים, עדיף ללא מרגרינה שיוצא יחסית יציב ו'מזדלף' יפה

• הוסף לסימניות
בס"ד

נכון שערב פסח וזה...
אבל שמחות יש ב"ה גם בזמנים עמוסים שכאלו.
קניתי בסיסי פבלובה ואני רוצה למלא אותם בזילוף קרם שוקולדי
מחפשת מתכון לקרם שוקולד טעים, עדיף ללא מרגרינה שיוצא יחסית יציב ו'מזדלף' יפה
גנאש כמובן.
הסברתי פה איך:

• הוסף לסימניות
גנאש כמובן.
הסברתי פה איך:
תודה, הסתכלתי שם.
בד"כ כשאני עושה גנאש ביחס של 1:1 יוצא לי נוזלי מידי וזילוף, גם אחרי שמתקרר הוא לא נשאר מספיק יציב.
אולי אנסה לעשות ביחס של 1.5:1

• הוסף לסימניות
תודה, הסתכלתי שם.
בד"כ כשאני עושה גנאש ביחס של 1:1 יוצא לי נוזלי מידי וזילוף, גם אחרי שמתקרר הוא לא נשאר מספיק יציב.
אולי אנסה לעשות ביחס של 1.5:1
את עושה בשיטה שכתבתי שם?
להמיס, להוריד מהאש
ולהוסיף בבחישה מהירה קצפת קרה?

• הוסף לסימניות
את עושה בשיטה שכתבתי שם?
להמיס, להוריד מהאש
ולהוסיף בבחישה מהירה קצפת קרה?
האמת שלא הקפדתי להוריד מהאש לפני הוספת הקצפת הצימחית.
הקצפת כן תמיד קרה ממש מהמקרר

תודה

• הוסף לסימניות
קרמו שוקולד
יוצא זילופים מהממים וממש טעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה