דרוש מידע קרם שיער לתלתלים שאינו מכתים בגדים

• הוסף לסימניות
טוב אז הבנתי שקולקציית הקיץ הלכה לפח בגלל כתמים שנוצרו מקרם השיער של הבת שלי
אשמח להמלצה לקרם שלא מכתים את הבגדים/כתמים שיורדים בכביסה
(השתמשתי בקרם של דר פישר השחור למי שמתענינת)

• הוסף לסימניות
תודה
כמה הוא קליל?
(ילדה קטנה שהולכת עם התלתלים פזור פשוט השיער מאד יבש אז צריך טיפה להוריד נפח)
יש על בסיס מים - מושלם
נותן עיצוב אבל בלי ברק מוגזם והדביקיות המלאכותית של קרמי שיער רגילים

• הוסף לסימניות
אשמח גם להמלצה לקרם/מוס לשיער
לילדה שיש לה שיער די מנופח ויבש, מקורזל.
מחפשת הרבה זמן משהו טוב ולא מוצאת..

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על הקרמים של נטורל
לי אישית הקרם על בסיס מים לא הוריד נפיחות
יש לי את הקרם השחור שלהם כתתוב עליו לתלתול פתוח והורדת נפח מעל עם רקע זה כתוב לחות עם קרטון
הוריד לי המון מהנפח לא 100 אחוז אבל הרבה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על הקרמים של נטורל
לי אישית הקרם על בסיס מים לא הוריד נפיחות
יש לי את הקרם השחור שלהם כתתוב עליו לתלתול פתוח והורדת נפח מעל עם רקע זה כתוב לחות עם קרטון
הוריד לי המון מהנפח לא 100 אחוז אבל הרבה
יש לך תמונה?

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה?
1000005092.jpg

• הוסף לסימניות
יש גם בסופר רגיל, סופר פארם, ליאור עדיקא או כל חנות שמוכרת קרמים לשיער....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה