דרוש מידע קרמיקה דמוי אבן ירושלמית , איפה מוכרים דבר כזה ?

• הוסף לסימניות
בעקבות חציבה באבן ירושלמית בחצר לצורך הסתרת צנרת של מזגנים , אני זקוקה לקרמיקה שהיא דקה יותר מאבן ירושלמית
אבל זהה במראה לאבן ירושלמית , ע"מ שתשתלב יפה על יד האבן ירושלמית
אני זקוקה לקרמיקה במראה של אבן ירושלמית מהסוג הזה
איפה ניתן להשיג ?
תודה רבה מראש
1609668679345.png

קבצים מצורפים

• 1609668568313.png
    1609668568313.png
    KB 119.9 · צפיות: 129
  • הוסף לסימניות
אני מסתובבת הרבה באולמות תצוגה. לא רוצה לכתוב לך בנחרצות שלא תשיגי, אבל זה קשה מאוד. קשה למצוא בדיוק. גם הדומה נראה חיוור או שונה ליד המקור.
יתכן שכדאי לך לשלב חומר אחר, למשל דמוי עץ מוצלח, או לכסות באלומיניום יפה. קשה לייעץ בלי להבין את גודל החציבה והצורה שלה בתוך קיר האבן. אולי בכל זאת תמצאי פתרון באבן ממש? תאתגרי את ספק האבן חזק ואל תוותרי. זה הכי כדאי.
בהצלחה,
ציפורה

• הוסף לסימניות
קשה לייעץ בלי להבין את גודל החציבה והצורה שלה בתוך קיר האבן. אולי בכל זאת תמצאי פתרון באבן ממש? תאתגרי את ספק האבן חזק ואל תוותרי. זה הכי כדאי.
בהצלחה,
ציפורה
מדובר בחציבה של כ 3 מטר, ולא ניתן לחצוב עמוק יותר היות שיש שם ברזלים

קבצים מצורפים

• 1609670164784.png
    1609670164784.png
    KB 769 · צפיות: 87
  • הוסף לסימניות
אני רואה...
תעשי כל מאמץ להסתדר עם ספק האבן, שיעבוד באמנות ותשלמי קצת יותר. לא נורא.
שינסה לחרוץ מאחורה תעלות, שיכין לך אבן דקה במיוחד, לא יודעת מה. שהוא יביא את הרעיונות.
תתעקשי איתו קצת. זה המקצוע שלו.
בהצלחה רבה
ציפורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה