דרוש מידע קרמיקה לבנה, מה עדיף מט או מבריק?

• הוסף לסימניות
מחדשת מטבח, ומתלבטת אם לשים חיפוי קרמיקה מט או מבריק.
בחרתי קרמיקה לבנה חלקה, השיש במרקם מט והפורמיקה ננו.
מה ייראה טוב יותר? אולי מט מתכתב עם המראה הכללי, מבקיק לעומתו אולי יכול לתת יותר אור ועניין.
אני ממש רוצה לשמוע דעות, צריכה להחליט בהקדם.
תודה לכן!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי קרמיקה מבריקה לבנה בלוחות דקים גדולים של 120 * 60.
נראה כמו מראה.
מאללף.
ואם את שומרת עליה ולא נותנת לילדים למרוח עליה כל מה שזז- היא גם נשארת נקייה ויפה!
ממיצה מאוד.

• הוסף לסימניות
לטעמי מט.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי קרמיקה מבריקה לבנה בלוחות דקים גדולים של 120 * 60.
נראה כמו מראה.
מאללף.
ואם את שומרת עליה ולא נותנת לילדים למרוח עליה כל מה שזז- היא גם נשארת נקייה ויפה!
ממיצה מאוד.
יש לך תמונה?

• הוסף לסימניות
בעיני מבריק.
אנחנו גם לפני החלפת מטבח.
לקחתי מבריק (אמנם לא לבן...)
אעדכן בעז"ה אי יצא.

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה?
מצרפת לך תמונה
לצערי- אין לי הרבה אור במטבח כי אין לי חלון. אבל זה ממש מראה של מראה (אני יכולה לשטוף כלים ולראות אם משהו בא מאחורי...)

קבצים מצורפים

• IMG_1074.JPG
    3.5 MB · צפיות: 124
  • הוסף לסימניות
במקלחת יש לי קרמיקה מבריקה ורואים עליה סימנים של המים, באמת מאוד יפה ומרשים
אבל מנגבת המון עם אנטי קאלק

• הוסף לסימניות
מצרפת לך תמונה
לצערי- אין לי הרבה אור במטבח כי אין לי חלון. אבל זה ממש מראה של מראה (אני יכולה לשטוף כלים ולראות אם משהו בא מאחורי...)
איזה מטבח יפה! נעים, נקי ומטופח!
תודה על התמונה, עזרת לי.

• הוסף לסימניות
איזה מטבח יפה! נעים, נקי ומטופח!
תודה על התמונה, עזרת לי.
אגב- הקרמיקה היא 60 ס"מ רוחב,
ולי ההפרש בין השיש לארונות העליונים הוא 50 ס"מ.
אז הפועל חתך לי את ה-10 ס"מ הנותרים וסם אותם למטה כחיפוי למסגרת של הארונות התחתונים (ראי בתמונה)

• הוסף לסימניות
חושבת לקנות באינסייד. איכותי מספיק כדי שלא ישדר "פושטיות"?
לדעתי מבריק, החנות לא קובעת צריך סחורה איכותית איטלקי או ספרדי
כל חנות מחזיקה סחורה מסין ומתרצת שזה איכותי כי הנסיון שלהם -החנות- והידע קובעים -
הגודל גם מהווה עניין ביוקרתיות, לא העיקר גדול אבל העיקר שיהיה כמה שפחות חיבורים תואם למשטח, זתומרת שמשטח שצריך חיבור של כמה אז עדיף תואם גודל וחיבור ממורכז מאשר חיתוך.

• הוסף לסימניות
לדעתי מבריק, החנות לא קובעת צריך סחורה איכותית איטלקי או ספרדי
כל חנות מחזיקה סחורה מסין ומתרצת שזה איכותי כי הנסיון שלהם -החנות- והידע קובעים -
הגודל גם מהווה עניין ביוקרתיות, לא העיקר גדול אבל העיקר שיהיה כמה שפחות חיבורים תואם למשטח, זתומרת שמשטח שצריך חיבור של כמה אז עדיף תואם גודל וחיבור ממורכז מאשר חיתוך.
תודה על ההסבר.
ראיתי שם אריח 60×120
תוצרת ספרד
גם מט וגם מבריק
עכשיו הדילמה, בהתאם לנתוני המטבח שרשמתי...

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר.
ראיתי שם אריח 60×120
תוצרת ספרד
גם מט וגם מבריק
עכשיו הדילמה, בהתאם לנתוני המטבח שרשמתי...
בגלל שהשיש מט והפורמייקה נאנו, אז יותר מתאים מט.

• הוסף לסימניות
רק מט
על מבריק רואים כל טיפת מים

• הוסף לסימניות
רק מט
מצרפת תמונה של הקרמיקה במטבח שלי

קבצים מצורפים

• 20230403_070642.jpg
    20230403_070642.jpg
    2.5 MB · צפיות: 123
  • 20230403_070703.jpg
    20230403_070703.jpg
    2.5 MB · צפיות: 117

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה