"קרן אלון" - סבסוד משכנתא מישהו שמע?

• הוסף לסימניות
יש איזה משהו שמסתובב בחודשים האחרונים, איזה ארגון שמתחייב לרוכשים דירה בפרוייקט (דרכו כמובן) בבית שמש או בהר יונה, לסבסד חלק מהמשכנתא למשך כל תקופת הפרעון.
מישהו שמע או יודע פרטים על הענין.
מה עומד מאחורי זה?
האם זה משהו הגיוני או איזה הימור מטורף?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר אמיתי לגמרי?
מאיפה הכיסוי של כל הענין?
האם ניתנים ערבויות לפי חוק המכר?

• הוסף לסימניות
על פניו, אפשר להחליף את השם ל'קרן הצבי'...

• הוסף לסימניות
ובכן, עבדכם הנאמן קצת קרוב לעניין, ומחכה לתגובה רשמית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;1177395:
על פניו, אפשר להחליף את השם ל'קרן הצבי'...

לא, לא, אני לא בא לערער על הענין
מאוד יתכן שהכל בנוי פה נכון והגיוני (אני די מבין מה זה אמור להיות)
אבל אני בכל זאת מנסה לברר האם יש למישהו ידע אישי על הענין, או מישהו שיכול לכוון אותי לידע כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1177400:
ובכן, עבדכם הנאמן קצת קרוב לעניין

מה זה נקרא קרוב?
מצד הקונים או מצד המארגנים?

אני גם מכיר כמה מהיזמים או איך שלא נקרא להם, אך עדיין מנסה להבין יותר טוב,

נכתב ע"י למען דעת;1177400:
מחכה לתגובה רשמית.

מצטרף לציפיה, וגם לתגובות לא רשמיות, אבל ממוקדות מתוך ידע, ולא השערות בעלמא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1177345:
מה זה אומר אמיתי לגמרי?
מאיפה הכיסוי של כל הענין?
האם ניתנים ערבויות לפי חוק המכר?
עדיין לא תגובה רשמית, אבל העתקה מפרסום הקרן:

תוקף חוקי ומחייב

חוזה מחייב יעגן את זכויות הרוכש בקבלת המלגה, לחוזה יש תוקף חוקי ופדרלי וייערך וייחתם ע"י עו"ד Endy Miller מארה"ב שניתן בידו את הסמכות לכך מאת הנהלת הקרן

החוזה החתום ישעבד את רווחי המיזמים הנדלנים בפילדלפיה שהוקדשו למען מטרה זו
השעבוד הוא עם תוקף חוקי ישראלי ופדרלי ללא כל יכולת סטיה ממטרות הקרן (דהיינו זכות הרוכש בקבלת המילגה )
תוקף השעבוד הוא עד למילוי התחייבות הקרן כלפי הרוכש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה