התייעצות קרן השתלמות הפוכה. הדבר הבא?

• הוסף לסימניות
כנראה פרסומת על עוד איזה קורס שמביא לך כסף "קל"
רק בסוף הלימוד אחרי שתגמור את כל התשלומים תראה שזה לא כזה קל ולא תמיד מצליח

• הוסף לסימניות
בד''כ מה שנשמע טוב
מריח פחות טוב...
לא הבנתי מה הוא גילה ????
אם השוק יורד יש גם דיודינדים.....????

• הוסף לסימניות
קיבלתי סרטון שמסביר מהי קרן השתלמות הפוכה וקבלת דיבידנדים בחברות ההשקעות.
מצו"ב.
מה דעתכם נשמע הגיוני?

בדקתי את זה גם בגוגל וגם עם נציג שלהם
אחרי שקיבלתי את זה גם ברשימת תפוצה ידועה.

המסקנות שעלו לי:
שבעצם הם מצליחים ללמד איך להשקיע בקרנות שיתנו את הרווח כל חודש, אין כאן כסף קסם, אלא פשוט הם מלמדים להשקיע בקרנות שמרוויחות תשואה יפה ובמקום לצבור אתה מקבל את הריווח מיד, והקרן נשארת להמשיך להרוויח בחודש הבא.
זה בנוי מלמצוא קרנות שמרוויחות יפה וגם משלמות מיד.

לא מצאתי עליהם תגובות שליליות באינטרנט המסונן שלי

מה שמצא חן בעיני שההשקעה לא דרכם, אלא כל אחד משקיע מחשבון הבנק שלו וקונה מניות לבד, אין להם גישה והם לא מנהלים עבורך שום דבר, הם מלמדים להשקיע לבד בהתחלה עם תמיכה וליווי של שנה ואח''כ זה נהיה פסיבי.

שאלתי אותם בצורה ישירה ממה הם מרוויחים, והם אמרו שהם מרוויחים מהקורס עצמו ולא מעבר לכך, ואם אצליח לבד שאשקיע לבד, אבל הם לוקחים תמורה על כך שהם מלמדים איך למצוא קרנות כאלו, ואיך להשקיע נכון ובצורה נכונה לא ליפול וכן להרוויח מהמקומות הנכונים
רוב הקרנות שם אמריקאיות בבעלות גויים [מבחינת כשרות]
אני שוקל ברצינות לרכוש את הקורס

• הוסף לסימניות
לא יודע למה אבל ראיתי את הסרטון, זה מסריח ברמות, או שהוא נוכל או שמטומטם

5% בחודש??? מצאתי נישה בשוק ההון??? הקרן מוגנת???
ומה החרטוט הזה שזה עובד רק דרך בנק ולא דרך בית השקעות "כי הבנק קונה לכם את המניה והקרן השתלמות משקיעה את הכסף"?? למה זה מעלה לא להבין כלום במה שאתה משווק?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדקתי את זה גם בגוגל וגם עם נציג שלהם
אחרי שקיבלתי את זה גם ברשימת תפוצה ידועה.

המסקנות שעלו לי:
שבעצם הם מצליחים ללמד איך להשקיע בקרנות שיתנו את הרווח כל חודש, אין כאן כסף קסם, אלא פשוט הם מלמדים להשקיע בקרנות שמרוויחות תשואה יפה ובמקום לצבור אתה מקבל את הריווח מיד, והקרן נשארת להמשיך להרוויח בחודש הבא.
זה בנוי מלמצוא קרנות שמרוויחות יפה וגם משלמות מיד.

לא מצאתי עליהם תגובות שליליות באינטרנט המסונן שלי

מה שמצא חן בעיני שההשקעה לא דרכם, אלא כל אחד משקיע מחשבון הבנק שלו וקונה מניות לבד, אין להם גישה והם לא מנהלים עבורך שום דבר, הם מלמדים להשקיע לבד בהתחלה עם תמיכה וליווי של שנה ואח''כ זה נהיה פסיבי.

שאלתי אותם בצורה ישירה ממה הם מרוויחים, והם אמרו שהם מרוויחים מהקורס עצמו ולא מעבר לכך, ואם אצליח לבד שאשקיע לבד, אבל הם לוקחים תמורה על כך שהם מלמדים איך למצוא קרנות כאלו, ואיך להשקיע נכון ובצורה נכונה לא ליפול וכן להרוויח מהמקומות הנכונים
רוב הקרנות שם אמריקאיות בבעלות גויים [מבחינת כשרות]
אני שוקל ברצינות לרכוש את הקורס
אחי מה שלומך ? מה עשיתה עם זה עד עכשיו כי אני גם רוצה להתחיל .

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה