תמיד להיות בשמחה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
גם אני שאלתי אותם לגבי תעודת הנדסאית מהט
התשובה שלהם היתה
לא, ניתן להצטרף רק עם תואר אקדמאי.
התשובה שלהם היתה
לא, ניתן להצטרף רק עם תואר אקדמאי.
מתגובה של גולש באתר שלו...לא יודע איך נפל ל @השקעות R הון הרעיון הגזעי הזה.
מדובר כאן על קרן מחקה מדד סנופי - במדד זה ידוע שהקרנות האלו יותר נמוכות??האם זה נכון שהתשואות בקרנות האלו (כמו הקרנות של עובדי מדינה, עו"סים וכדו') הן יותר נמוכות?
ואם הן יותר נמוכות אפילו ב1% לכאורה כבר לא בטוח ששווה להעביר, לא?
צודק!האמת, זה קצת מפחיד אותי.
זה נשמע מעט חובבני הקטע הזה.
הרי אמור להיות תקנון ברור בנקודה הזו.
נכון חלקית.צודק!
גם בבתי השקעות זה המצב פחות או יותר.
אני מתכוון בדברים הכי בסיסיים יד ימין לא יודעת מיד שמאל.נכון חלקית.
בבתי שקעות מדובר בד"כ בשאלות על עמלות וכד' - שלא אכפת להם לצ'זבט לך.
אבל פה מדובר בכללים הכי בסיסים שאמור להיות להם, את מי הם מקבלים ואת מי לא.
אם יש לך 0.32% אז אני לא הייתי רצה לעשות שינויים בשביל כזה הבדל.מסופקני האם להמיר 0.32 קבוע ל-6 שנים שיש לי כיום, ל- 0.28 אך משתנה לפי הוצאות....
לא. מדובר לכל מי שעצמאי/שכיר שהמעסיק מפריש לו.לא יצא לי ברור כל כך
זה לא רק קרן השתלמות בדמי ניהול זולים יותר אלא אפשרות לכל אדם בעל תעודה (תואר) לקבל אפשרות לפתוח קרן השתלמות גם שאין לו עסק כלל וגם לא דרך המעסיק?
למה בהצטרפות הם מבקשים פרטי המעסיק?
rhon.co.il
לקרן הזאת קוראים: "קרן השתלמות לאקדמאים במח"ר".קוראי המאמרים לבטח כבר הפנימו את העלות היקרה של דמי הניהול. הקוראים הותיקים כבר מזמן מכירים את מאמר היאכטה של מנהל ההשקעות וחישבו אין ספור פעמים במחשבון ההשקעות את עוצמת הפגיעה של דמי הניהול בהשקעה.
אך לאחרונה התברר שישנה קרן השתלמות ששמה לה מטרה לא לעשוק את העמיתים ולהשאיר כמה שיותר מכספי החסכונות בכיס של החוסכים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים