דרוש מידע קרן השתלמות למורים- המשתלמת ביותר?!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מורה כבר 8 שנים,
הייתי בקרנות השתלמות של חברות חיצוניות,
לאדרך ארגוני המורים- עגור/ הבינלאומי.
בארגון המורים הסבירו לי שההפרשות- 2.5 עובד 7.5 מעסיק,
הנקודה שאני אחרי תואר שני ולא מענין אותי שנת שבתון או לימודים,
כן מענין אותי משיכה לצרכים שונים...
אשמח לדעת מבעלי ידע מבוסס- האם יש קרנות בשוק החופשי עם הפרשה כ"כ גבוהה?
וכן כל מידע בנושא...
תבורכו!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מורה כבר 8 שנים,
הייתי בקרנות השתלמות של חברות חיצוניות,
לאדרך ארגוני המורים- עגור/ הבינלאומי.
בארגון המורים הסבירו לי שההפרשות- 2.5 עובד 7.5 מעסיק,
הנקודה שאני אחרי תואר שני ולא מענין אותי שנת שבתון או לימודים,
כן מענין אותי משיכה לצרכים שונים...
אשמח לדעת מבעלי ידע מבוסס- האם יש קרנות בשוק החופשי עם הפרשה כ"כ גבוהה?
וכן כל מידע בנושא...
תבורכו!!
תעביר לפורום כלכלה יענו לך הכי מקצועי.

• הוסף לסימניות
זה ארוך
סוף פסוק הוא שאם המטרה היא למשיכה ולא ליציאה לשבתון אז עדיף קרן רגילה מושקעת מניות, למרות שההפקדה נמוכה יותר.
הוכח כבר ישר והפוך, תחפשי מידע ברשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה