- הוסף לסימניות
לא.הלוויתי לחבר סכום מסוים, ואני רוצה שיחזיר לי ולא יראו את פעולת ההפקדה בעו"ש שלי, האם הוא יכול להכניס לי את הכסף ישיר לקרן, ולא יראו אותו בעו"ש? (כמו שהמעסיק מפקיד לחשבון בחברת ההשקעות שעל שמי).
לא.הלוויתי לחבר סכום מסוים, ואני רוצה שיחזיר לי ולא יראו את פעולת ההפקדה בעו"ש שלי, האם הוא יכול להכניס לי את הכסף ישיר לקרן, ולא יראו אותו בעו"ש? (כמו שהמעסיק מפקיד לחשבון בחברת ההשקעות שעל שמי).
אפשר לבחור מהרשימהאשמח לדעת אם יש מדריך ברור או סרטון איך אני בודק איזה קרן כספית עדיפה,
ידוע לי על אתר פאנדר, אבל לא מצאתי ידים ורגלים באתר איך אני מוצא לבד איזה קרן כספית,
בשביל שלא אצטרך להיות כל הזמן תלוי במומחים של פרוג...
@השקעות R הון @מקצועי בלבד @ה. שלמה @דניאל נבון
למעט נושא הכשרות.כל הקרנות הכספיות הם מאד דומות.
אין טעם להוציא עודף אנרגיה בנושא השוואה כזאת.
כל יום שיש מסחר בבורסה. בשעות אחר הצהרייםא' כל כמה זמן אפשר לצאת מהקרן, קרי למכור את היחידות שלי?
לרוב, כן. לאזרח אמריקאי, לא.ב' אז בעצם עדיף קרן כספית מאשר הפקדה בבנק שכנראה עומדת על פחות תשואה?
יש סיכונים. אבל פחות מסוכן מלהשאיר בעו"ש. בהגדרה השקעה בקרן כספית מוגדרת כהשקעה בסיכון מועט.ג' האם יש סיכונים בקרן, (אני רוצה להכניס את הכסף שאמור להירכש בו דירה, מקווה שבקרוב מאוד)?
מה הסיפור עם החבר? למה לא מהחשבון האישי?ד' האם חבר יכול להפקיד בשבילי מיד לתוך הקרן (לדוג' דרך בית ההשקעות), או שרק עבור דרך חשבון הבנק שלי?
השאלה לא הובנה.ה' במידה והתשובה לשאלה ד' הינה, כן, אז יראו את הפעולה בדפי החשבון או שלא?
@השקעות R הוןהלוויתי לחבר סכום מסוים, ואני רוצה שיחזיר לי ולא יראו את פעולת ההפקדה בעו"ש שלי, האם הוא יכול להכניס לי את הכסף ישיר לקרן, ולא יראו אותו בעו"ש? (כמו שהמעסיק מפקיד לחשבון בחברת ההשקעות שעל שמי).
אם הוא יקנה קרן כספית, וירצה להעביר לך את הנייר.
מה זה חשבון פתוח,אם הוא יקנה קרן כספית, וירצה להעביר לך את הנייר.
1. זה יעלה לכא' עמלה קלה.
2. מעניין באמת האם הוא נרשם בעו"ש (אני משער לא).
הנ"ל זה בבנק.
במקרה של בית השקעות, צריך קודם להפוך את החשבון לחשבון פתוח, וגם אז איני יודע האם ניתן מחשבון שלא על שמך כלל.
אפשר.ואני מבין שאפשר לקנות את הקרן גם דרך בית ההשקעות?! לא הבנתי כך משרשורים קודמים שלי?
למה לא?לרוב, כן. לאזרח אמריקאי, לא.
מיסוי דרקוני של ממשלת ארה"ב על כאלו קרנות.למה לא?
והאם מדובר באזרח שהוא גם אמריקאי אך גם ישראלי או אמריקאי בלבד
וכן בחשבון בנק משותף שיש בו שותף שהוא רק ישראלי זה שונה?
בגדול אזרח אמריקאילמה לא?
והאם מדובר באזרח שהוא גם אמריקאי אך גם ישראלי או אמריקאי בלבד
וכן בחשבון בנק משותף שיש בו שותף שהוא רק ישראלי זה שונה?
גם אם הוא בנוסף אזרח ישראל?בגדול אזרח אמריקאי
צריך להשקיע בנכסים אמריקאים.
גם אם הוא תושב ישראל.
כן.גם אם הוא בנוסף אזרח ישראל?
באיזור ה 10 ש"ח (זה המחיר של יחידה לפחות בחלק מהקרנות)מה הסכום המינימלי שניתן להכניס לקרן כספית?
ובדגש על הכשרות.כל הקרנות הכספיות הם מאד דומות.
אין טעם להוציא עודף אנרגיה בנושא השוואה כזאת.
יש גם בשקל וקצת (מגדל ואלטשולר)באיזור ה 10 ש"ח (זה המחיר של יחידה לפחות בחלק מהקרנות)
למה לא?מומלץ להכנס 10000 ש"ח שאצטרך אותם לחודש הבא?
הנ"ל כשמדובר בקרנות.בגדול אזרח אמריקאי
צריך להשקיע בנכסים אמריקאים.
גם אם הוא תושב ישראל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //