דרוש מידע קרן שמחלקת תלושים לעילוי נשמת ה"בת עין"? מישהו יודע אם הם אמיתיים?

• הוסף לסימניות
מתקשרים אלי בהודעה קולית ומבקשים למסור מס תז על מנת לבדוק את זכאותי לקבל תלושי מזון מקרן "צדקה וחסד שמחלקת תלושי מזון לע"נ הבת עין". מישהו מכיר את הקרן? מישהו בדק את מקור הטלפונים ?
אשמח למידע לתועלת הכלל.

• הוסף לסימניות
מתקשרים אלי בהודעה קולית ומבקשים למסור מס תז על מנת לבדוק את זכאותי לקבל תלושי מזון מקרן "צדקה וחסד שמחלקת תלושי מזון לע"נ הבת עין". מישהו מכיר את הקרן? מישהו בדק את מקור הטלפונים ?
אף פעם לא פנו אלי.
שיבדקו עם המספר טלפון שלך, מה נותנת להם תעודת הזהות?

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר
מי מבקש תז בהודעה קולית?

• הוסף לסימניות
שטויות
אף קרן לא מציע לחלק
מי שמחלק כולם יודעים להגיע אליהם מפה לאוזן
הם לא צריכים לשלם צינתוקים

• הוסף לסימניות
נישמע עוקץ.
אל תיתני. לא שווה לך ההימור.

• הוסף לסימניות
הם יתקשרו אלי גם...
תעשי מה שאת רוצה, אבל אני הייתי מפחדת לתת סתם בטלאפון לשמשהוא שאני לא מכירה
מילא הם היו מדברים איתי מטלאפון ולא בשיחה קולית

• הוסף לסימניות
ידוע שלפני החגים צצים ארגונים חדשים כדי לאסוף מידע ואז אח"כ להתרים אותך או לטרלל אותך

• הוסף לסימניות
מקפיצה יש מידע יותר עדכי?

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה ממש עוקץ
רוצים לדעת מספרי ת.ז. כדי לפנות אליך כאילו הם חברה או משהו כזה וכהוכחה להגיד שיש להם שם + טלפון + ת.ז ואז זה מרגיש לך אמין למרות שזה לא באמת מטעם החברה
שימו לב שבאגרון אין טלפון מה שכאן יש.
לא ממידע אישי , ככה משהו אמר לי

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה ממש עוקץ
רוצים לדעת מספרי ת.ז. כדי לפנות אליך כאילו הם חברה או משהו כזה וכהוכחה להגיד שיש להם שם + טלפון + ת.ז ואז זה מרגיש לך אמין למרות שזה לא באמת מטעם החברה
שימו לב שבאגרון אין טלפון מה שכאן יש.
לא ממידע אישי , ככה משהו אמר לי
ועל זה אמר החכם שנעקץ מהעוקצים למיניהו:
פראירים לא מתים הם מתחלפים...
ובעיקר מתרבים!!!

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע משהו שבאמת יעשה עילוי נשמה לבת עין וד"ל
כל אחד שמחלק בייצים בערב פסח יש עליו נהירה מכל הארץ בלי שום פרסום
ופה הם ממש צריכים לרדוף אחרי אנשים?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה