שלחתי לך בפרטי
כך את צריכה להתמודד עם זה לבד. ולגייס את התמיכה בעצמך ,וחשבתי תמיד שבשביל זה יש קופת העיר. האם הם לא עוזרים במקרה שלך?הבן שלי צריך לעבור 2 ניתוחים בבוסטון בחצי שנה הקרובה בעלות של כ-100000 ש"ח.
אני מחפשת קרנות סיוע אבל די תקועה.
אם יש למישהו מידע בנושא זה יעזור לי מאוד מאוד!
הסכומים השוטפים שקופת העיר אוספת מיועדים להחזקה חודשית של אלפי משפחות, שכל אחת מהן זוכה לתמיכה חודשית הנעה בין מאות שקלים לאלפי שקלים לפי ראות עיני רבני הקופה. בשביל מקרים חריגים יש את תעשיית הקרנות, שכפי שכתבו מספקת פלטפורמה המאפשרת למשפחה והידידים לגייס תרומות. מאחורי כל קרן כזו שאתם קוראים אודותיה עומדת קופת העיר רק בנתינת גושפנקא שהמקרה מוכר להם, ובנתינת הסיוע הלוגיסטי (עלונים, הוראות קבע, מערך נציגים בבתי הכנסת ובכוללים ועוד). את כל השאר עושים בני המשפחה והחברים ביגיעה עצומה, שקל לשקל.זה נורא עצוב ומפחיד, אז לאן מתגלגלים כל המליונים שקופת העיר אוספת? מי זכאי בסופו של דבר אם לא מקרים חריגים כאלו??
תפרסמו את המשפט הזה שוב ושובקופת העיר כמעט לא נענית לבקשות מחוץ לבני ברק
קודם כל שיהיה רפואה שלמה והמון בריאות!הבן שלי צריך לעבור 2 ניתוחים בבוסטון בחצי שנה הקרובה בעלות של כ-100000 ש"ח.
אני מחפשת קרנות סיוע אבל די תקועה.
אם יש למישהו מידע בנושא זה יעזור לי מאוד מאוד!
ראשית כל רפואה שלמה במהרה, מתוך הרווחה.
קודם כל ועד הרבנים אמור לעזור בכל הארץ, וכדאי שרב מוכר שאתם עימו בקשר, (ראש הישיבה של הבעל, רב השכונה וכדו'), יטפל בענין מולם.
שנית, אפשר לבקש שועד הצדקה, (אפי' קופת העיר) יהיו רק הפלטפורמה, דהיינו שהם יפתחו קרן, ידפיסו הוראות קבע, יגבו אותם, ויתנו לכם מראש את הסכום שאמור להכנס, ואתם רק תשתדלו להפיץ את ההו"ק אצל ידידים שכנים וקרובים. אם 170 איש יחתמו הו"ק של 25 ש"ח לשנתיים = יותר מ100,000.
כמו"כ כדאי למצות הענין של תשלום מקופ"ח, גם זה לפעמים ועדות הצדקה יכולים לסייע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בית שמשניק, Ruti Kepler, לחופש נולדה ועוד 16 משתמשים19 //