קרניז בסלון- מחפשת רעיון

• הוסף לסימניות
השאלה אמנם מתאימה יותר לפורום מעצבות פנים, אבל אין לי הרשאה לפרסם שם, לכן אני כאן...
הגדלתנו את הסלון ונשארה לי קורה באמצע בגובה בערך 12 ס"מ
אני רוצה לטשטש את זה עם קרניז ותאורה נסתרת, אבל יש לי בעיה
אני רוצה להקיף את כל הסלון בקרניז אבל בצד אחד יש ספריה עד התקרה
אם אני יותר על הצד שהזה, זה נראה לי מוזר
אם אני יעשה לפני הספריה זה יתקבל לא סימטרי
בקיצור, אשמח לשמוע פתרונות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אם תעלי תמונה יהיה קל יותר לעזור.
אבל עקרונית מקובל בהחלט לעשות 'מעקף' לספריה \ מזגן , מגרעת לוילון וכו'

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה, מצרפת תמונה
אמנם איכות וזוית צילום לא משהו... אבל מקוה שאפשר להתרשם
תודה!

קבצים מצורפים

• תצלום0004.png
    תצלום0004.png
    KB 473.5 · צפיות: 143
  • הוסף לסימניות
מצרפת לך תמונה מהסלון שלנו
היתה לנו אותה בעיה רק שהקורה היתה בגובה 30ס"מ
עשינו קרניז משלושה צדדים בלבד זה התקבל יפה מאד

קבצים מצורפים

• IMG_6248[1].JPG
    IMG_6248[1].JPG
    1.1 MB · צפיות: 127

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה