קרניז תאורה נסתרת בחדר שינה

• הוסף לסימניות
אנחנו חושבים להוסיף קרניז בחדר שינה כדי להסתיר צינורות מזגן והציעו לנו לשים קרניז תאורה כי הוא מילא נמצא במרחק מהתקרה
עדיין אין את המזגן כי אם לא נעשה זאת נציב אותו על הקיר של החלון..
רק נתקענו כי אנחנו לא מצליחים לדמיין איך הקרניז יראה כשהוא במרחק של 20-30 ס"מ מהתקרה, איך זה משתלב עם הארון ועם המזגן עצמו

יעזור לנו מאד לראות תמונות של קרניז תאורה בחדר עם ארונות (חיפשנו ולא מצאנו עדיין)

• הוסף לסימניות
לא תמיד מתקינים קרניז מעל ארון

• הוסף לסימניות
אז באיזה גובה עושים את הארון? עד התקרה או עד הקרניז?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אם בכ"ז למישהו יש תמונה של חדר עם תאורה נסתרת ע"י קרניזים בקיר יעזור לי מאד לראות ולהתרשם

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לכזה דבר?
נראה כמו הנמכה - זה קרניז

קבצים מצורפים

• unnamed (22).jpg
    unnamed (22).jpg
    KB 8.7 · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדין לא ראיתי שום תמונה עם ארון, אולי זה יותר פשוט ואני סתם נלחצת
הבעיה שלי שהבסיס שלי הוא להסתיר צינורות מזגן, לא בטוחה שיש קרניז תקרה שיתאים

• הוסף לסימניות
תמונה של מיקום צינורות המזגן אולי יועילו להבין טוב יותר את הסיטואציה
בגדול, קרניז מעל ארון \חלון- מתקינים בתקרה ולא בקיר
מציינת שהתקרה די גבוהה, 2.8
ומה גובה הארון?

• הוסף לסימניות
תמונה של מיקום צינורות המזגן אולי יועילו להבין טוב יותר את הסיטואציה
בגדול, קרניז מעל ארון \חלון- מתקינים בתקרה ולא בקיר

ומה גובה הארון?
החדר ריק עדיין, הכל תלוי בהכל.
עדיין אין מזגן כי רוצים לראות אם אפשר לשים אותו בקיר שמול החלון ולעביר את הצינורות מעל קרניז כדי לא לחצוב.
אם זה לא מציאותי נעשה את המזגן בקיר של החלון .
ארון אני אעשה אחרי שנסיים עם המזגן והקרניז.

הבעיה היא גם שלא הבנתי מהמתקין באיזה גובה הצינורות, ומצד שני דברתי עם שירן והבנתי מהם שזה כן הגיוני לקחת משהו כזה:
1722932676036.png
1722932728294.png

• הוסף לסימניות
יש למישהו יותר פרטים על קרניז תאורה צמוד לתקרה? כמה עולה, איפה קונים, איזה דגם, ואיך מתקינים?
כמו כן הקרניז עשוי מפולירותן או פולימר?

• הוסף לסימניות
יש למישהו יותר פרטים על קרניז תאורה צמוד לתקרה? כמה עולה, איפה קונים, איזה דגם, ואיך מתקינים?
כמו כן הקרניז עשוי מפולירותן או פולימר?
חנות דיסקאבר, בבית שמש, אפשר להתרשם שם מהתצוגה,
יש להם את כל סוגי הקרניזים, ומתקינים מקצועניים.
מומלץ.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה