- הוסף לסימניות
גם אני מצטרף.בתור אחד שעוקב אחרי עו"ד נתן רוזנבלט כבר כמה שנים ..
כל הטורים שהוא כותב בכל האתרים , כל הכתבות / הדעות / הידע הרחב בנדל"ן / והראיה האובייקטיבית
השקיפות המלאה / הפתיחות / וזה שהוא עונה לכולם על כל שאלה בגובה העיניים / מביא את הנתונים היבשים על הקרקע מבלי להגזים ולנפח כל דבר - כפי שעושים כל המשווקים בארץ ...
לדעתי - אין היום בארץ עוד כאלה אנשים .. תמיד מדברים איתך מ' מזכירות / משרדי שיווק / שכנוע אגרסיבי ודחף לעסקה מבלי להבין מי מול מי ..
וחוץ מזה - מדובר באדם שמבין דבר או שתיים בנדל"ן , ולא מהיום וגם לא מאתמול
אחרי המון שאלות ששאלתי אותו - אני השתכנעתי ובעז"ה אני הולך לקנות קרקע אצלו
היחס של נתן ללקוחות הוא כל כך שונה משאר המשווקים - אמרתי אני חייב להדגיש את זה ...
שכל אחד יעשה מה שהוא מבין וטוב לו .. וכל השקעה צריכים לבדוק לעומקה של ההשקעה וכל הנתונים ..
ולא באתי לשכנע אף אחד - באתי להדגיש את ייחודיות שיש פה ומי שעומד מאחורי כל הפרויקט הזה ...
אבל פה אני עדיין לא רואה מה כ"כ שווה כי:
עכשיו אני משלם 160א'+ בעוד כמה שנים בנייה בערך בין 7000-9000 למטר, נניח דירה של 100 מטר =1000000 פחות או יותר.
אם היום עומד שם הדירות בערך 800 אלף, והמחירים יעלו עד 1000000/1100000 בערך אז מה הרווחתי?
100000 ש"ח האם בשביל זה שווה להכנס לזה, כשאתה תלוי בעוד 27 או לא יודע כמה אנשים, ולך תדע מתי יבנו שם.
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //