מידע שימושי קרש גיהוץ בתוך ארון יש לכם מוצר כזה פרקטי? שתפו איפה קניתם

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתכנן ארון שבתוכו יהיה הקרש גיהוץ (עם מדף למגהץ קיטור טפאל, וסלסלה לכביסה שמחכה לגיהוץ). לא אוהבת שהוא יושב כל הזמן פתוח בחוץ. רק שאני רוצה שיהיה פרקטי, נוח להוציא ולהכניס. וסוג איכותי וטוב כמו הקרש הרגיל, ולא איזה גימיק שמתאים למי שמגהץ פעם ב..
מכירים? תוכלו להפנות אותי למקום שאפשר לשקנות? תודה מראש

• הוסף לסימניות
לסבתא שלי שתחי', יש ארון קטן, שהדלת שלו נפתחת עם ציר למטה והופכת לשולחן מגהץ. כשהארון סגור, הוא משמש בתפקיד מראה.
דבר נוסף: בארון יש מדפים, כך שהוא תורם גם לאחסון.
יש לו מראה יפה ואלגנטי. לצערי, איני יודעת מהיכן נרכש.

• הוסף לסימניות
לבלורן יש קרש גיהוץ נשלף, אבל הוא קטן.

• הוסף לסימניות
אצלנו היה מקום לחיבור למכונת כביסה רק במטבח.
אז נגר בנה לנו ארון למכונה ולמייבש ולמעלה מדף עם כל המרככי כביסה וכו'. ובצד בין המכונות לדופן הארון יש רווח שם אני מכניסה את הקרש גיהוץ. מקופל כמובן.

• הוסף לסימניות
אצלנו היה מקום לחיבור למכונת כביסה רק במטבח.
אז נגר בנה לנו ארון למכונה ולמייבש ולמעלה מדף עם כל המרככי כביסה וכו'. ובצד בין המכונות לדופן הארון יש רווח שם אני מכניסה את הקרש גיהוץ. מקופל כמובן.
תודה. זה לא הפתרון שאני מחפשת. לקפל את המגהץ ולהניח אותו יש לי מקום. אבל יש לי חלום שגם יהיה בארון וגם נשלף בקלות מהארון.

• הוסף לסימניות
תודה. זה לא הפתרון שאני מחפשת. לקפל את המגהץ ולהניח אותו יש לי מקום. אבל יש לי חלום שגם יהיה בארון וגם נשלף בקלות מהארון.

אני יודעת שלאידיאל ארונות יש את זה
לא התנסיתי

אבל אידיאל ארונות יש להם ארונות מעולים , מס' 1 בארונות הזזה
זה כן מנסיון

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלאידיאל ארונות יש את זה
לא התנסיתי

אבל אידיאל ארונות יש להם ארונות מעולים , מס' 1 בארונות הזזה
זה כן מנסיון
לפי מה שנראה בקטלוג זה נראה קטן כמו של בלורן. לא ראיתי חידוש.

• הוסף לסימניות
אם את פונה לנגר פרטי, אז אפשר לכאורה עם הקרש הרגיל שלך שיפרק אותו איכשהו
אבל צריך פרזול מסוים כדי שיכול להשלף מהארון.
בינתיים לפי התגובות פה, נראה שלאף אחת אין כזה דבר בבית. אז אצל כולם הקרש בחוץ או שפותחים אותו בשביל כל גיהוץ?

• הוסף לסימניות
אמא שלי רצתה קרש גיהוץ כזה, אבל בגלל המיקום שהיה לה בחדר שירות, הנגר אמר לה שלא יהיה לה נח הגובה (גבוה מידי) אז היא קנתה במחיר זול קרש מתקפל מאמזון (יחסית קטן) והיא מגהצת על מדף שבנו לה מעל מכונת הכביסה והמייבש (הם אחד ליד השני)
ולמעלה יש לה מוט שישר היא יכולה לתלות עליו תא הבגדים המגוהצים

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעלו לפה תמונות איך זה נראה

• הוסף לסימניות
אבל צריך פרזול מסוים כדי שיכול להשלף מהארון.
בינתיים לפי התגובות פה, נראה שלאף אחת אין כזה דבר בבית. אז אצל כולם הקרש בחוץ או שפותחים אותו בשביל כל גיהוץ?
אפשר לחשוב מה זה לפתוח את הקרש גיהוץ?
איכשהו כל הפרזולים, הצירים והברגים נראים לי הרבה יותר מסובכים...
כן, אני פותחת וסוגרת את הקרש גיהוץ כל פעם!!! ודואגת שלא תהיה לי ערימה שמחכה לגיהוץ- מגהצת מיד כשמורידה מהחבל...

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 691677

1595098679061.png

2 מתקנים של ח.ג סחר מעולים
מתקן אחד נשלף ממגירה,
ומתקן שני נשלף ממדף.
ויש להם עוד אופציות

קבצים מצורפים

• 1595098705121.png
    1595098705121.png
    KB 739.3 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
התכוונת לזה?
קרש גיהוץ מתקפל בתוך ארון.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה