דרוש מידע קרש גיהוץ, מה הכי מומלץ

• פותח הנושא mgv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קרש גיהוץ [למגהץ רגיל]
בסביבות 200 ש"ח,
יציבה וחזקה
מחכה להמלצות...

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש בזה מותגים או משהו?
לא שמעתי.

אני באה לחנות,
בודקת אם מה שיש נראה לי יציב דיו, ולא עשוי קרטון.
קונה.

• תודה
Reactions: mgv
  • הוסף לסימניות
ממליץ מאוד על כתר, כמה שנראה חלש, מפלסטיק וכו' הוא תותח על.
מחזיק מעמד כבר שנים, מקסימום קונים כיסוי חדש אם מתבלה.

• הוסף לסימניות
לי כתר נשבר פעמיים בשנה [גילוי נאות: אחרי שנשבר החליפו לי בחנות].

• תודה
  • הוסף לסימניות
כתר פחות מתאים אם יש מגהץ קיטור. כי הוא מפלסטיק, ויש רק חורים קטנים, הוא פשוט 'מוריד גשם' אחרי גיהוץ במגהץ קיטור.
נהינתי ממנו מאד כשהיה לי מגהץ פשוט. אבל עם קיטור - פשוט הקפדת לגהץ מיד לפני שטיפה, כי כל הרצפה מתחת לקרש היתה מתרטבת.

• תודה
  • הוסף לסימניות
מה עם davo ומה המחיר הממוצע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתר עם מגהץ קיטור - מצוין!!!

• הוסף לסימניות
לא. אבל אולי בגלל שעוד אין לי כנופית בנים, רק חולצות תלבושת...

מספיקות 4-5 חולצות של בעלי בשביל שהקרש ימטיר לי גשם באמצע הבית

• הוסף לסימניות
כתר מעולה רחב ונוח לגיהוץ
אמנם מזיע מעט לפעמים אבל לא רציני...
מהנסיון שלי, נשבר אם משאירים אותו פתוח כל השבוע כשהמגהץ עליו
כנראה הכובד לאורך זמן גורם את זה...
וגם כשהגומי של הבד הלך, קנינו תופסנים כמו ששמים לסדינים שלא יזוזו על המזרן
וממשיך לשמש מעולה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה