קרש חילופי למיטה של קחטן.

• הוסף לסימניות
נשבר לי דיקט - בסיס למיטה של קחטן.
למישהו יש מס' טלפון של שירות לקוחות שלהם שאוכל להזמין קרש חילופי? או שאפשר לקנות בכל נגריה / חנות רהיטים ?

• הוסף לסימניות
הדיקטים שלהם ממש דקים שיוצא לי מידי פעם לטפס על המיטה (כדי לסדר את המדף של הבובות שמעל ) אני ממש רועדת שזה ישבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1171230:
הדיקטים שלהם ממש דקים שיוצא לי מידי פעם לטפס על המיטה (כדי לסדר את המדף של הבובות שמעל ) אני ממש רועדת שזה ישבר.
גם אני רעדתי, וזה אכן נשבר :(
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
איזה סוג מיטה?
ברזל? פורמיקה?

• הוסף לסימניות
יש השבוע בעתון כח הפרסום - פרסומת שלהם, אולי יש שם מס' טלפון?
אין לי פשוט את העתון לידי

• הוסף לסימניות
לא יכולה לעזור לך, אבל אולי תוכלי לעזור לי...
בדיוק הלכתי היום לראות מיטות, את ממליצה על המתכת?

• הוסף לסימניות
אולי באמת עדיך לקנות כבר קרש חזק יותר בנגריה...
גם לנו נשברו כבר 2 דיקטים של קחטן.
אבל חוץ מהבעיה הזאת- המיטו שלהם מעולות לדעתי (יש לנו 2 מיטות משולשות, אחת 'עץ' בדפנות, דגם סתיו, והשניה דגם זיגזג מתכת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SSL;1171431:
לא יכולה לעזור לך, אבל אולי תוכלי לעזור לי...
בדיוק הלכתי היום לראות מיטות, את ממליצה על המתכת?
יש לי את המיטות האלה רק שנתיים. במשך הזמן הזה אני מרוצה מהן מאוד.
חוץ מהקרשים, כמובן...
יש להם דוגמאות מקסימות, ואלה בשילוב העץ - ממש מדהימות.

• הוסף לסימניות
דוקא בגלל שאין מדובר בדיקט מעוצב,
אני ממליצה לשמוע את המחיר של קחטן, ואז לבדוק גם בנגריה.

יתכן שתופתעי מאד מהפערים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1171604:
דוקא בגלל שאין מדובר בדיקט מעוצב,
אני ממליצה לשמוע את המחיר של קחטן, ואז לבדוק גם בנגריה.

יתכן שתופתעי מאד מהפערים.
נראה לי שזה שמה שאעשה באמת.
אני רק צריכה לחפש נגריה באיזור שלי, כי אם הנגריה תהיה מרוחקת כמדומני שההובלה תעלה יותר מהקרש :rolleyes:

• הוסף לסימניות
בדיוק התחלתי להתעניין במיטות של קחטן האם הן מומלצות?
מה עדיף בשילוב עץ או ברזל? איפה הכי זול?
יש לי כבר מיטת עץ של ת.ב.י אולי עדיף עוד אחת כזאת?
תודה למנוסות
יעל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1171615:
נראה לי שזה שמה שאעשה באמת.
אני רק צריכה לחפש נגריה באיזור שלי, כי אם הנגריה תהיה מרוחקת כמדומני שההובלה תעלה יותר מהקרש :rolleyes:

תוכלי לבדוק גם אצל "כולבויניק" מהאזור שלך,
בד"כ הם יותר נגישים לבתי מלאכה ויש להם רכב.

כמובן שאל תשכחי לשאול את "קחטן" על עלות ההובלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה