תנו לי ביקורת קר בחוץ חם בסטודיו

• הוסף לסימניות
התספורת הראשונה..
D38A7491.jpg
D38A7475.jpg

• הוסף לסימניות
ילד חמוד
אפשר שאלה?
מה הקשר בין הכיפה לפיג'מה+הדובונים לפיתוחים הכבדים של המיטה?
חבל קצת התאמה וזה מסודר

• הוסף לסימניות
וואו!!!!:eek::eek::eek:
מי היפיוף הזה??
אהבתי מאוד את הרעיון של תמונות מפוז'מות!
והשילובים דווקא מגניבים!

• הוסף לסימניות
וואו רות זה אלוף!
תמונות יפות אהבתי את הווילון ששילבת מהצד
יצא ממש שמוצלח!
רק אולי היה כדאי פיג'מה בהירה יותר, לא?

• הוסף לסימניות
וואו רות זה אלוף!
תמונות יפות אהבתי את הווילון ששילבת מהצד
יצא ממש שמוצלח!
רק אולי היה כדאי פיג'מה בהירה יותר, לא?
תודה לכולן!
אני אהבתי את זה כך ובכל מקרה פיג'מה זה כבר באחריות הלקוחה..

• הוסף לסימניות
איזה חתיךךך........
אל תגידי לי שצילמת את זה בסטודיו.............
זה נראה כאילו זה צולם בבית
ו......banana אני מש מסכימה איתך לתמונה באוירה הזו היה מתאים יותר איזה פיגמה חלקה
ומסוגננת יותר
ואגב מישהי יכולה להסביר לי איך מתיגים פה?

• הוסף לסימניות
איזה חתיךךך........
אל תגידי לי שצילמת את זה בסטודיו.............
זה נראה כאילו זה צולם בבית
ו......banana אני מש מסכימה איתך לתמונה באוירה הזו היה מתאים יותר איזה פיגמה חלקה
ומסוגננת יותר
ואגב מישהי יכולה להסביר לי איך מתיגים פה?
תודה אסתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה