קשה זיווגו של אדם...

• הוסף לסימניות
חברי הפורום הנכבדים,
כבר תקופה ארוכה אני עוסקת בעניני השדוכים ויש הרבה ס"ד ברוך ה'.
אבל כמה שידוע לכולכם יש מעוקבי שידוך רבים בצבור החרדי אשכנזי/ספרדי שמתפללים ומצפים לבנות את ביתם במהרה.
מצאתי לנכון לפנות אליכם בבקשה לשיטוף פעולה בעניין חשוב זה.
ניתן לפנות למייל שלי עם פרטים של הבחורים/בחורות וה' יצליח את דרכינו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אולי תספרי לנו קצת פרטים על עצמך.
מוזר לי שאנחנו צריכים להעביר לידייך פרטים מלאים של בחורים ובחורות.
ואת תשארי אנונימית...
למה שלא תכתבי את שמך המלא? זה יתן לך גם יותר אמינות, וכנראה גם פניות.

• הוסף לסימניות
ואם כבר תפרטי כמה נסיון יש לך...(כמה שידוכים כבר עשית...)
פשוט היום התחום הזה כ"כ רווי ובתכלס' לא יוצא מזה כלום...

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם,
לא ראיתי שהגיבו אז סליחה מראש שלא התיחסתי מיד.
אז ככה שמי מיכל פסטונוביץ, ואולי יש פה כאלה שכבר מכירים.
עיסוקי העקירי זהו שדכנות, שנה נסיון בציבור החרדי ישיבתי. גילאים 19 עד 33 לרווקים וגם גרושים - ספרדים ואשכנזים.
בס"ד הצלחתי לגמור מספר שדוכים, וכמובן יש שדכנים מנוסים בהרבה וותיקים בהרבה.
לפנות או לא - זו בחירתכם האישית. וכל אחד יחליט לפי שיקול דעתו. אם יש שאלות אפשר לפנות למייל שלי ואני אשלח את מספר הפלאפון האישי למי שזה רלונטי.

בשורות טובות לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה